بررسی‌های جدید نشان می‌دهد که داوطلبان استخدام، امروزه حتی پیش از احراز صلاحیت برای شرکت در مصاحبه، باید از فیلترهای سختی بگذرند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در گذشته، مصاحبه شغلی شامل معمولا یک فرآیند ساده یعنی ارسال درخواست داوطلب و دعوت از وی برای شرکت در مصاحبه بود، اما بررسی‌های جدید نشان می‌دهد که داوطلبان استخدام، امروزه حتی پیش از احراز صلاحیت برای شرکت در مصاحبه، باید از فیلترهای سختی بگذرند.
جست‌وجو برای کار، فرآیندی دشوار و نفس‌گیر است. از طرفی باید دنبال شرکتی باشید که شما را استخدام کند و از طرفی باید رزومه خود را اصلاح کنید و با دقت معرفی‌نامه خود را تنظیم کنید. حتی پس از عبور از این مرحله، نتایج مطالعه‌ای که با عنوان «فرمول موفقیت در مصاحبه شغلی»، در سال 2013 انجام شده، نشان می‌دهد که افراد تنها 20 درصد شانس ورود به مصاحبه استخدامی را دارند. به محض ورود به مصاحبه شغلی، فرآیند استخدامی بسیار طولانی تر از گذشته شده است. بنابر اعلام موسسه Glassdoor، از سال 2010 تاکنون، فرآیند استخدام 17 درصد طولانی‌تر شده و به طور میانگین، از 19.6 روز به 22.9 روز افزایش یافته است.
 
به نقل از هافینگتون پست، پس از مشاهده نتایج این مطالعات، بد نیست نگاهی به فرآیند سخت استخدامی در کمپانی‌های مطرح تکنولوژی جهان بیندازیم. به همین منظور، نتایج بررسی‌های انجام شده از سوی موسسه Glassdoor از درخواست‌های استخدام مهندسان نرم‌افزار 13 کمپانی محبوب و شناخته شده در عرصه فن‌آوری، گردآوری شده و با بررسی روند استخدامی و برآورد میانگین زمان مصاحبه و استخدام در هریک از این کمپانی‌ها، نتایج جالبی حاصل شده است. علاوه‌براین، برای تحلیل فرآیند استخدامی، تجربه فرد مصاحبه‌شونده نیز در فرآیند مصاحبه، مورد ارزیابی قرار گرفته است.
 
با بررسی این موارد، مشخص می‌شود که یک مصاحبه آسان الزاما به معنای داشتن تجربه مصاحبه مثبت نیست. به عنوان مثال، درصد سختی مصاحبه شغلی در کمپانی توئیتر، از 5 نمره، 3.1 است اما در کمال تعجب، شمار قابل توجهی از مصاحبه ‌شوندگان یعنی 42 درصد از آنها، تجربه منفی از فرآیند مصاحبه داشته‌اند. در مقابل، در گوگل که با 3.4 از مجموع 5 نمره، سخت‌ترین فرآیند استخدامی را دارد، تنها 15 نفر از مصاحبه شوندگان، تجربه منفی داشته‌اند و 56 درصد نیز این فرآیند را مثبت قلمداد کرده‌اند.
 
فرآیند استخدام در غول‌های فن‌آوری چقدر طول می‌کشد؟ +تصاویر
 
فرآیند مصاحبه شغلی، به خودی خود، به طور میانگین از 2 تا 4 هفته طول می‌کشد. در کمال تعجب، مدت زمانی که فرآیند مصاحبه طول کشیده، بر تجربه فرد مصاحبه‌شونده تاثیری نداشته است. درحالی‌که شرکت‌هایی چون سیسکو، یاهو و اوبر، تاثیری بر تجربه مصاحبه‌شونده از مراحل استخدام نداشته‌اند و کمپانی اوبر، با دو هفته، کوتاه‌ترین فرآیند مصاحبه استخدامی را داشته، تنها مصاحبه شوندگان در سیسکو به میزان قابل توجهی از فرآیند مصاحبه شغلی ابراز رضایت داشته‌اند.
 
نمودار ذیل فرآیند مصاحبه را در 13 کمپانی محبوب فن‌آوری جهان را نشان می‌دهد. در این فرآیند، از شیوه‌های متنوعی چون غربالگری تلفنی توسط مدیریت منابع انسانی، مصاحبه‌های فنی تلفنی، پروژه و آزمون‌های آنلاین، تماس با اسکایپ و مصاحبه‌های حضوری، استفاده شده است.
 
گرچه این یافته‌ها تنها محدود به مهندسین نرم‌افزار است، اما بازهم نتایج این مطالعه نشان می‌دهد که فرآیند استخدامی در بسیاری از صنایع تا چه اندازه دشوار و متفاوت از مصاحبه‌های تلفنی یا حضوری مرسوم است. امروز، فرآیند استخدام از مجموعه‌ای از غربالگری‌های تلفنی/اسکایپی و پروژه‌های آزمونی حتی تا پیش از احراز صلاحیت شما برای شرکت در مصاحبه حضوری، تشکیل می‌شود. اگرچه این تصویرسازی به شما آمادگی ذهنی خوبی از پیچیدگی و دشواری فرآیند استخدامی می‌دهد اما نباید از دیدن آنها نا امید شوید.
 
فرآیند استخدام در غول‌های فن‌آوری چقدر طول می‌کشد؟ +تصاویر
 
 
منبع:خبرآنلاین
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار