به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛محمدزاده در نشست کمیته اجرایی ستاد اقتصاد دانش بنیان گفت: اگر منافع اقتصاد دانش بنیان به صنعتگران تبیین شود بدون شک آنها نیزدر این مسیر کمک خواهند کرد. اما این معرفی و تبیین باید با زبان خود سرمایه گذار و صنعتگر انجام شود.
وی با تاکید بر اینکه اراده در استان برای تحقق برنامه های اقتصاد دانش بنیان وجود دارد گفت: دستگاه های اجرایی نیز باید همگام با مدیران ارشد استانی برای تحقق این مهم دست به دست هم دهند .
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی، اظهار کرد: اقتصاد دانش بنیان باید به عنوان یک ارزش در استان نهادینه شود و همه خود را در این خصوص مسئول بدانند.
محمدزاده، گفت: از تعداد حدود پنج هزار واحد صنعتی استان بیش از 90 درصد آن واحد های کوچک هستند و به صورت سنتی مدیریت می شوند .
وی افزود: متاسفانه بسیاری از واحدهای تولیدی بزرگ در استان ما هنوز به صورت سنتی اداره می شود و مدیران راضی نیستند که جوانان وارد کار شوند و این مشکل از عدم تفکیک سرمایه گذاری با مدیریت نشات می گیرد.
مدیر کل امور مالیاتی آذربایجانشرقی نیز در این نشست گفت: با توجه به تغییر قانون مالیاتی باید مدیران شرکت های دانش بنیان آموزش های مورد نیاز را در این خصوص دریافت کنند.
رسول رسولی اظهار کرد: از این پس این شرکت ها نیز باید مدارک مورد نیاز را با روش های پیش بینی شده قانون به ما ارئه کنند و معاف از مالیات بودن به معنای عدم ارائه مدارک نیست بلکه مالیات آن با ضریب صفر محاسبه خواهد شد .
انتهای پیام/ ا