یک کارشناس ارشد تغذیه گفت: تغذیه ناسالم زمینه ساز بیمارهای غیر واگیر است و بیش از نیمی از ایرانیان تغذیه ناسالم دارند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ زهره موسوی اظهار داشت: مصرف کم سبزی و مصرف زیاد چربی و نمک در افراد به معنای تغذیه ناسالم است.  

 وی با هشدار نسبت به مصرف نمک های تقلبی و غیره بهداشتی به ویژه نمک دریایی، یادآور شد: این نمک ها عوارض خطرناکی برای بدن دارد و مصرف نمک های ید دار و تصفیه شده توصیه می شود.

موسوی، مصرف روغن های کلزا، زیتون و آفتاب گردان را مناسب دانست و گفت: از روغن نباتی جامد و نیمه جامد و پالم استفاده نشود زیرا این روغن ها موجب بالا رفتن فشار خون و گرفتگی عروق و بروز مشکلات قلبی فراوانی می شود.                          

وی بیان کرد: مصرف کنسرو، ترشیجات، تنقلاتی مثل چیپس و پفک، شیرینی، شکلات توسط افرادی که مبتلا به پرفشاری و قند مورد استفاده قرار می گیرند آسیب های جبران ناپذیری را پدید می آورند.            

 موسوی ادامه داد:  سالانه 30 هزار نفر بر اثر سرطان جان خود را از دست می دهند و 90 هزار نفر به آمار مبتلایان افزوده می شود.

موسوی یادآور شد: در حال حاضر شایع ترین نوع سرطان های دستگاه گوارش، پوست، سینه، پروستات و مثانه است.

انتهای پیام/ی



اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.