به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان ؛ مریم زندی در این نشست گفت: چاپ تعداد چشمگیر کتاب نوجوان و پخش همزمان در کشور و در دسترس مخاطب بودن، دارای نکات مثبتی است از جمله اینکه هم شعرهای مناسب گروه سنی نوجوان به آنها عرضه میشود و سیر مطالعاتی درستی به نوجوانها داده میشود و هم بازخورد مخاطب پس از مطالعه کتابها و انعکاس نظرات مثبت و منفی آنها به شاعران موجب انتقال سلیقه مخاطب به شاعران شده و راههای تازه ای برای سرودن اشعار بهتر و مخاطب پسندتری در آینده برای نوجوانان باز خواهد کرد.
وی که به مجموعه کتابهای «شعر نوجوان امروز» اشاره داشت، ادامهداد: البته این احتمال هم هست که مورد توجه قرار گرفتن قالب و سبکی خاص توسط نوجوان، موجب به راه افتادن موجی از شعرهای شبیه به هم و کپیشده شودکه نتیجه اش دلزدگی مخاطب نوجوان و جامعه ادبی است.
در این نشست که فعالان عرصه شعر کودک و نوجوان استان گرد هم آمده بودند، مجموعه کتابهای «شعر نوجوان امروز» کاری از انتشارات کانون پرورش فکری کودک و نوجوان مورد بحث و بررسی قرارگرفت.
دیگر شاعرانِ حاضر در این نشست نیز مزایای این طرح را تنوع قالبها؛ به کار بردن قالبهای سپید و نیمایی؛ و استفاده از مفاهیم جدیدی چون عشق، المانهای شهری و مدرن در شعر ها برشمرده و برخی نقاط ضعف آن را کیفیت پایین چاپ کتابها؛ حضور فضاهای تکراری در اشعار و حضور اندیشه های بزرگسالانه در آثار تعدادی از شاعران عنوان کردند.
گفتنی است، بابک نیک طلب، کمال شفیعی، حامد محقق ، مریم زندی و شهلا شهبازی از جمله شاعران همدانی هستند که اشعار نوجوان شان در این مجموعه به چاپ رسیده است.
در پایان نیز شاعران اشعار خود را قرائت کردند و مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
انتهای پیام/ت