![تراموا به خیابانهای تهران رسید + فیلم](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339179_193.jpg)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ؛ رضا مختاری اظهار کرد: این سمپاشی در راستای اجرای طرح جامع مبارزه با بیماری های انگلی و مشترک بین انسان و دام صورت گرفته است.
وی در بخش دیگری از سخنانش به خطرات ناشی از خشكسالی اشاره و خاطرنشان کرد: گسترش بیماریهای انگلی یکی از این خطرات است كه استفاده از داروهای ضدانگل و سمپاشی از راه های مقابله با آن است.
مختاری تصریح كرد: پدیده خشكسالی برخلاف سایر بلایا به تدریج و در یك دوره زمانی نسبتاً طولانی عمل می کند و اثرات آن ممكن است، پس از چند سال با تاخیر بیشتری نسبت به سایر حوادث طبیعی ظاهر و باقی بماند و به این دلیل باید برای كاهش عوارض ناشی از خشكسالی برنامهریزی و به دامداران آموزشهای لازم داده شود.
انتهای پیام/ب