اتفاقات جالب این روزها در قطر کم نیست و از جمله آنها می‌توان به حضور هواداران کره‌شمالی در قطر اشاره کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، اتفاقات عجیب در قطر کم نیست. قطری‌ها که میزبانی رقابت‌های آسیایی برای صعود به المپیک را برعهده دارند شاهد اتفاقات و مسائل زیادی در میان 15 تیم میهمان حاضر در این رقابت‌ها هستند.

از تیم‌هایی مثل کره‌جنوبی که سوم و چهارمی المپیک را یدک می‌کشند تا تیمی مانند ایران که 40 سال است در آرزوی المپیک است در این رقابت‌ها حضور دارند. اما جدا از هر گونه بحث فنی و صحبت‌ها کارشناسی در زمینه فوتبال که در این روزها صورت می‌گیرد. نکته حائز اهمیت این است که تعداد زیادی از هواداران کره‌شمالی در ورزشگاه‌های قطری حضور دارند.

در حالی که هر چند دقت یک بار خبر از مسائل عجیب در کره‌شمالی به گوش می‌رسد و معمولا هواداران فوتبال این کشور به شدت از مسائل فوتبالی دور هستند. حضور این تعداد از هواداران در قطر واقعا عجیب است.

به طور مثال اولین باری که بازی‌های تیم ملی این کشور از تلویزیون کره‌شمالی پخش شد جام‌جهانی 2010 آفریقای جنوبی بود یا جدا از این موضوع برخی مدعی شدند که رسانه‌های این کشور گفته‌اند که تیم ملی کره‌شمالی نایب قهرمان جام جهانی 2012 برزیل شده است به هر صورت ما خیلی شاهد حضور پرشور هواداران کره‌شمالی در ورزشگاه‌های خارج این کشور نیستیم.

به هر حال حضور تعداد زیادی از هواداران فوتبال این کشور در قطر با آن نظم مثال زدنی و دیدنی از نکات جالب این مسابقات است این اتفاق نشان دهدنه‌ آن است که هواداران کره‌شمالی حتی برای تیم ملی امید خود در فاصله بسیار دور از کشورشان کم نمی‌گذارند.

کره‌شمالی که تاکنون نتایج درخشانی در این رقابت‌ها به دست نیاورده و حاصل تلاشش یک شکست و یک تساوی بوده حداقل از حساسیت پرشور هواداران خود در قطر بهره می‌برد و بسیاری از تیم‌های حاضر از آن بی‌بهره‌اند.

انتهای پیام/



برچسب ها: ایران ، کره شمالی ، قطر ، المپیک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار