یکی از فعالان گردشگری در جزیره هرمز گفت: جزیره هرمز به عنوان مروارید خلیج فارس با وجود ظرفیت های گردشگری فراوان فاقد زیرساخت های مناسب برای جلب گردشگری است و این موضوع مانع تبدیل شدن این جزیره رنگین کمانی به جزیره ای توریستی شده است.
قدسی افزود: گردشگری دریایی که می تواند با رونق خود زمینه اشتغال جوانان را فراهم کند هنوز نتوانسته از بهترین امکانات استفاده کند. ضمن اینکه که گردشگری دریایی در هرمزگان هم در ابتدای راه قرار دارد.
ریگی دعوت از بهترین مجریان ، خوانندگان و نوازندگان محلی و ملی ، برپایی جنگ شادی روی عرشه کشتی را از مهمترین برنامه ها برای جذب گردشگر بیان کرد. مهمترین خواسته او از مسوولان بویژه متولیان گردشگری استان حمایت بیشتر ازاین صنعت برای رونق سریعتر است .
مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری هرمزگان گفت : تورهای گردشگری دریایی امسال ۲۵ درصد درمقایسه با مدت مشابه سال قبل افزایش یافته است.
ضیایی افزود: با جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی و استفاده از کشتی های تفریحی- گردشگری و اجرای برنامه های سنتی در دریا در آینده، شاهد رشد چشمگیری در این زمینه خواهیم بود.
وی گفت: در سال های گذشته با افزایش تورهای گردشگری و سفرهای دریایی به اطراف جزایر، ایجاد بازارچه های صنایع دستی و همچنین برگزاری جشنواره های متعدد هنری و فرهنگی در جزایر برای اطلاع رسانی ومعرفی جاذبه های گردشگری استان بخصوص در بخش گردشگری دریایی گام های موثری برداشته شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هرمزگان افزود: ظرفیت های بسیاری برای استفاده بهینه از نعمت های خدادادی استان بخصوص در بخش سواحل وجود دارد که نیازمند اعتبارات بیشتری در این بخش است.