به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛سید موسی خادمی افزود: نرخ بیکاری در کهگیلویه و بویراحمد که در ابتدای دولت تدبیر و امید16/5درصد بود هم اکنون 13/9 کاهش یافته است.
وی با اشاره به این که نرخ شاخص بیکاری کشور در سال 92 حدود 10/5 در صد امسال به 10/9در صد افزایش یافته است، تصریح کرد: روند کاهش بیکاری در این استان مطلوب است.
وی بیان کرد: پرداخت یکهزار میلیارد ریال تسهیلات صندوق توسعه ملی در سال 93، افزایش زیرساخت های کشاورزی و بازگرداندن بخشی از واحدهای تولیدی راکد عامل اصلی کاهش نرخ بیکاری در این استان بوده است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد کمک به بازگشت واحدهای تولیدی راکد با پرداخت تسهیلات بانکی ارزان قیمت، حمایت از رونق تولیدات صنایع دستی، گیاهان دارویی و صنعت گردشگری به عنوان استعدادهای اصلی منطقه را از مهمترین برنامه های دولت برای توسعه اشتغال در کهگیلویه و بویراحمد ذکر کرد.
خادمی با بیان این که میزان صادرات این استان سال هاست در عدد ناچیز پنج میلیون دلار مانده ابراز کرد: برنامه ریزی برای شناسایی میزان تولید هر محصول و امکان فروش آن در بازارهای ملی و فراملی با حمایت های ویژه و پرداخت تسهیلات بانکی برای تشکیل تعاونی های تولیدی در روستاها را از دیگر اولویت های دولت برای رونق اشتغال و سرمایه گذاری کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت:تعداد روستاهای گازدار این استان به 518 مورد رسیده است.
خادمی براساس برنامه ای که در ابتدای دولت تدبیر و امید تدوین شده بود قرار بود تا پایان سال 94 تعداد روستاهای دارای گاز کهگیلویه و بویراحمد 467 روستا باشد که جلوتر از از برنامه هستیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: میزان راه های اصلی کهگیلویه و بویراحمد که قرار بود 593 باشد، اکنون 516 کیلومتر است.
خادمی طول بزرگراه های کهگیلویه و بویراحمد را 93 کیلومتر برآورد کرد 95 درصد از برنامه از پیش بینی شده این استان تا پایان سال 94 محقق شده است.
وی با بیان این که هم اکنون زمینه قیر مورد نیاز بهسازی 200 روستای این استان تامین و از از سوی بنیاد مسکن در حال آسفالت است گفت: امید است با تکمیل این طرح توسعه روستاها شتاب گیرد.
خادمی با اشاره به اهمیت کشاورزی در اقتصاد روستاها اظهار کرد: وسعت باغ های این استان به 43هزار و 200هکتار رسیده است.
وی شبکه آبیاری تحت فشار کهگیلویه و بویراحمد را 14 هزار و 850 هکتار ذکر کرد و افزود: براساس برنامه قرار بود 13 هزار و 850 هکتار باشد.
وی ضریب مکانیزسیون در زمین های کشاورزی را یک شش دهم بیان کرد و گفت: این میزان قرار بود این میزان به 99 صدم یک در صد اسب بخار در یک هکتار برسد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: 40 خدمت پزشکی قابل ارائه در این استان در سال 92شناسایی شد که هم اکنون 27 خدمت آن در حال انجام است.
ویتعداد پزشکان متخصص پیش بینی شده طبق برنامه سال 92 را 255 پزشک عنوان کرد و گفت: هم اکنون 237 پزشک متخصص و فوقتخصص در کهگیلویه و بویراحمد خدمت می کنند.
کهگیلویه و بویراحمد با حدود 700 هزار نفر جمعیت در جنوب غربی ایران قرار دارد.
نتهای پیام /ز