به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، مشاور رییس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد گفت : سؤال اساسی اینجاست که آیا با اجرای همه پروژههای نیمه تمام و پرداخت همه بدهیهای دولت اقتصاد ایران جهش بزرگی میکند؟ آیا توجیه اقتصادی برای پروژههای عمرانی درنظر گرفته شده است؟ بعید است که ایران پس از تسویه حساب بدهیها و با تکمیل پروژههای نیمه تمام بتواند به رشد اقتصادی دست یابد.
اکبر ترکان با اشاره به اینکه سیاستهای دولت موتور رشد اقتصادی است، گفت: منظور از سیاست دولت، تعامل سازنده با دنیای بیرون، تسهیل داد و ستد، تسهیل صادرات و واردات و جذب سرمایههای خارجی است.
مشاور رییس جمهور با بیان اینکه اگر امروز یک منبع فاینانس به اقتصاد ایران بیاید، قطعا از آن استقبال میکنیم، اظهار کرد: ترجیح دولت ایران این است که سرمایه به همراه سرمایه گذار خارجی وارد کشور شود، چرا که اعتقاد ما این است که در کنار سرمایه گذار خارجی، مدیریت و فناری به کشور میآید. سرمایه خارجی بدون سرمایه گذار قاعدتاً مدیریت و فناوری به دنبالش نیست و ممکن است حتی به بدهی مالی تبدیل شود.
دبیر شورای عالی مناطق آزاد خاطرنشان کرد: امروز که در آستانه برداشته شدن تحریمها هستیم، از اصفهانیها میخواهم که به عصر دیجیتال ورود کنند. امروز استارتاپها حرف اول را می زنند و میتوانند ما را به جلو پرتاب کنند. اصفهان ظرفیت فکری فوق العاده ایران است و باید وارد عصر فراصنعتی شود.
دبیر شورای عالی مناطق آزاد گفت: ظرف چند روز آینده یک دوره تحریم ۱۱ ساله از اقتصاد ایران برداشته میشود و همه مقدمات کار فراهم است تا این ظلم طولانی و بلند مدت که آثار ویژهای بر اقتصاد ایران گذاشته، خاتمه یابد.
اکبر ترکان در همایش فرصتهای سرمایهگذاری در اصفهان،
به فاصله فناوری بین ایران و کشورهای جهان اشاره و اظهار کرد: ایران در برخی از
حوزهها مانند خودرو، پتروشیمی و برق در جایگاه خوب جهانی قرار داشت اما تحریمها
باعث شد موقعیت فناوری و جهانی ایران از جهان فاصله بگیرد که باید بعد از تحریمها
در اولین اقدام سریع و جدی، به نوسازی فناوری بپردازیم .
انتهای پیام/ز