نصرت الله ضرغام رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران در گفتوگو با خبرنگار
حوزه فناوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: این بنیاد با هدف تقویت پژوهش های پایه و تقویت بین دولت و صنعت شکل گرفته است، آمار ارائه شده نشان میدهد که میزان پژوهش ها سالانه افزایش یافته، البته مراکز علمی و پژوهشی کشورمان ظرفیتهای بالقوه و بالفعلی دارد و باید ظرفیتهای پژوهشی تازهای ایجاد کرد.
وی در ادامه افزود: بنیاد نخبگان نهادی پیشرو است که در جهت پیشتازی ایران اسلامی در تولید علم و فناوری برای مدیریت توانمند سازی و حمایت از تحقیقات به منظور تولید دانش و فنآوری راهبردی فعالیت میکند.
ضرغام با اشاره به فعالیت دانشگاهها تصریح کرد: باید در دانشگاهها کار مطالعاتی انجام شود و خروجی آن در اختیار جامعه قرار گیرد، تمام تلاشها بر این است که سطح دانش را بالا ببرم و به مردمی شدن دانش و بالفعل شدن ظرفیتها کمک کنیم.
رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران خاطر نشان کرد: سرمایههای اجتماعی امید هر کشوری است و برای ظرفیتهای مختلف پژوهشی باید بستههای حمایتی تعیین کنیم و کار اساسی و زیر بنایی انجام بدهیم، آموزشهای کوتاه مدت و بلند مدت در ارتباط تنگاتنگ با یکدیگر هستند و باید پویایی لازم در دانشگاه ها ایجاد شود.
ضرغام در بخش پایانی تاکید کرد: باید در ایجاد رشتهها به تقاضا توجه شود تا بر درصد بیکاران فارغالتحصیل افزوده نشود.
انتهای پیام/