با توجه به نقش موثر این داوطلبان در ارتقای سواد سلامت جامعه استفاده از ظرفیت بیش از 180 هزار داوطلب سلامت در ترویج خودمراقبتی استفاده می شود.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وبدا، دکتر ناصر کلانتری قائم مقام معاونت بهداشت و رییس مرکز مدیریت شبکه ضمن اعلام این خبر افزود: توانمندسازی مردم برای خودمراقبتی یکی از مکانیسم های اصلی برای افزایش مسئولیت پذیری چامعه در تامین سلامت خود، خانواده و جامعه است.

دکتر ناصر کلانتری با بیان این مطلب در نشست تخصصی کارشناسان مسئول برنامه جلب مشارکت های مردمی، گفت: قطعا در این افزایش مسئولیت پذیری مردم، همیاری و همکاری سازمان های دولتی و جلب محیط های حامی سلامت نقش مهمی دارد.
وی افزود: در واقع بدون داشتن جاده سالم و ایمن، هوای پاک و مواردی از این دست که تامین آنها در دست سازمان های ذیربط در امر سلامت و توسعه است نمی توانیم سلامت مردم را تامین کنیم.
 
وی بیان داشت: توسعه مشارکت یکی از راهکارهای شناخته شده برای دستیابی عدالت در سلامت است و بی عدالتی اجتماعی بر نزول سطح سلامت و رفاه مردم موثر است.
 
دکترکلانتری ادامه داد: باید در نظام سلامت فضای مشارکت مردم فراهم شود زیرا ارتقای مشارکت مردم در برنامه ها تعهد آنان را نسبت به اجرای برنامه بالا برده و مردم با احساس خودکارآمدی بر سلامت فرد، خانواده و جامعه شان اثرگذار می شوند.
رییس مرکز مدیریت شبکه بیان کرد: همچنین لازم است در نظام سلامت از ظرفیت خیرین و واقفین، داوطلبان متخصص در ادارات و سایر بخش های جامعه کمک بگیریم.
 
قائم مقام معاونت بهداشت گفت: برنامه داوطلبان سلامت یکی از استراتژی های اثربخش و کارآمد نظام سلامت در جلب مشارکت مردم است. نتایج بررسی ها ملی بیانگر اینست که فعالیت این داوطلبان با درجه اطمینان بالاتر موجب ارتقای شاخص هایی از جمله مراقبت از کودکان زیر 5 سال، مراقبت های دوران بارداری و سلامت باروری زنان شده است.
 
وی در پایان اظهار داشت: با توجه به نقش موثر این داوطلبان در ارتقای سواد سلامت جامعه استفاده از ظرفیت بیش از 180 هزار داوطلب سلامت در ترویج خودمراقبتی هدف برگزاری این نشست است که امیدواریم محقق شود.



انتهای پیام/
برچسب ها: سلامت ، خودمراقبتی ، آموزش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار