امسال هفت درصد گوشت قرمز مورد نیاز کشور در استان مرکزی تولید شد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از اراک، مدیر کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: از ابتدای سال تاکنون هشت هزار و 586 تن گوشت قرمز در این استان تولید شد.

شانقی افزود: امسال 159 هزار و 796 راس دام سبک و سنگین با نظارت این اداره کل در کشتارگاه های این استان کشتار شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته به دلیل کاهش واردات گوشت منجمد به استان 10 درصد افزایش داشته است.

وی ادامه داد: در این مدت 644 راس دام به دلیل وجود برخی بیماری های انگلی و لاغری ضبط و معدوم سازی شد.

شانقی اضافه کرد: تولید محصولات دامی و کشاورزی در استان مرکزی دو برابر نیاز مردم استان است.

استان مرکزی دارای 491 واحد گاوداری صنعتی فعال نیز هست.


انتهای پیام/ب

برچسب ها: تولید ، گوشت ، قرمز ، اراک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.