به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، از کرمانشاه ؛ شهریار مستوفی با اشاره به اینکه ایران یکی از پرمصرف ترین کشورهای دنیا به لحاظ مصرف نمک است افزود:با شیوع بالای بیماریهای قلبی و عروقی و فشار خون مصرف زیاد نمک به عنوان یکی از مهمترین عوامل خطر این بیماریها است وآمارها نشان می دهد که از هر380 هزارمورد مرگ و میر در کشور135 هزارمورد ناشی از بیماریهای قلبی و عروقی است.
وی ادامه داد: انواع محصولات غذایی مثل سوسیس، کالباس، کنسروها، خیارشور، تنقلات شور مثل چیپس و انواع فراورده های غلات حجیم شده و انواع سس ها را حاوی مقادیر زیادی نمک است
مستوفی سرطان معده و پوکی استخوان زود رس و فشار خون و بیماری های قلبی و عروقی از بیماری های شایع مصرف نمک زیاد است.
وی به خانوادهها توصیه کرد:از سبزی های معطر تازه یا خشک مانند (نعناع، ترخون، ریحان و ...) یا سیر، پیاز، لیموترش تازه و آب نارنج برای بهبود طعم غذا و کاهش مصرف نمک استفاده کنند و مصرف سوپ های آماده، سسها و فست فودها را در برنامه غذایی به حداقل برسانند.