مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه میزان مصرف نمک در ایران حدود 10 تا 15 گرم در روز است که این میزان بسیار بیشتر از حد استاندارد مصرف نمک (5 گرم) است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، از کرمانشاه ؛ شهریار مستوفی با اشاره به اینکه ایران یکی از پرمصرف ترین کشورهای دنیا به لحاظ مصرف نمک است افزود:با شیوع بالای بیماریهای قلبی و عروقی و فشار خون مصرف زیاد نمک به عنوان یکی از مهمترین عوامل خطر این بیماریها است وآمارها نشان می دهد که از هر380 هزارمورد مرگ و میر در کشور135 هزارمورد ناشی از بیماریهای قلبی و عروقی است.

وی ادامه داد: انواع محصولات غذایی مثل سوسیس، کالباس، کنسروها، خیارشور، تنقلات شور مثل چیپس و انواع فراورده های غلات حجیم شده و انواع سس ها را حاوی مقادیر زیادی نمک است

مستوفی سرطان معده و پوکی استخوان زود رس و فشار خون و بیماری های قلبی و عروقی از بیماری های شایع مصرف نمک زیاد است.

وی به خانواده‌ها توصیه کرد:از سبزی های معطر تازه یا خشک مانند (نعناع، ترخون، ریحان و ...) یا سیر، پیاز، لیموترش تازه و آب نارنج برای بهبود طعم غذا و کاهش مصرف نمک استفاده کنند و مصرف سوپ های آماده، سس‌ها و فست فودها را در برنامه غذایی به حداقل برسانند.

افراد تنها 3 گرم از مصرف روزانه نمک خود را کاهش دهند، حدود50 درصداز بیماریهای قلبی و عروقی کاهش خواهد یافت.



انتهای پیام/پ
برچسب ها: کرمانشاه ، نمک ، سم ، سفید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.