رئیس اداره دامپزشکی هندیجان ؛از واحدهای عرضه فرآورده‌های خام دامی در هندیجان 965 مورد بازرسی بهداشتی بعمل آمد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز؛ مهران اکبری گفت: این بازرسی ها در طی 9 ماه سال جاری از واحدهای صنفی عرضه کننده فرآورده‌های خام دامی، رستوران‌ها، کارگاه‌های فرآوری آبزیان و مراکز پخش صورت گرفته است.

اکبری افزود: از 652 لاشه کشتار شده در کشتارگاه دام هندیجان بازرسی بهداشتی به عمل آمد  و پس از نگهداری در سردخانه بالای صفر کشتارگاه به مدت 24 ساعت به واحدهای عرضه فرآورده خام دامی ارسال شد.

وی اظهار داشت:همچنین 90 کیلوگرم  از9 تن فرآورده خام دامی، ضبط موقت شده و پس از نمونه برداری به عمل آمده و ارسال به آزمایشگاه اداره کل دامپزشکی خوزستان معدوم سازی شد.

انتهای پیام/ز
برچسب ها: خوزستان ، گوشت ، دام ، فراورده ، خام ، ضبط
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.