دکتر نقی بغدادی عضو هیئت علوم دانشگاه پزشکی تهران در
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: زنان شاغلی که در محیطهای استرسزا کار میکنند بیشتر از مردان در معرض خطر ابتلا به حملات قلبی قرار دارند و این افراد بیش از خانومهایی که در محیطهای آرامتر و دور از تنش کار میکنند در معرض بیماریهای قلبی عروقی خواهند بود.
وی افزود: زنان شاغل عموما شغلهای پشت میز نشینی دارند و بیشتر از هر شخص در طول روز میتوانند بیتحرک روی صندلی پشت میز بنشینند و باعث ایجاد اختلالات ارتوپدی و عضلانی در بدن خود عللخصوص در ناحیه کمر و گردن شوند.
دکتر بغدادی اظهار داشت: برای پیشگیری از بروز این نوع اختلالات این افراد باید هر 10 یا 15 دقیقه روی صندلی بلند شوند و تحرک داشته باشند و همچنین به عضلات گردنی خود نرمشی دهند تا دچار دردهای عضلات گردنی نشوند.
وی خاطرنشان کرد: اشتغال زنان در خارج از خانه با توجه به این که خانهداری را نیز باید در دلمشغولیهای خود باید داشته باشند از استرس بیشتری نسبت به مردان در کار خانه کاهش یابد.
دکتر بغدادی در ادامه افزود: همچنین زنانی که شغلهای صنعتی و کارگاهی دارند بهتر است از شریط جسمی برخوردار و عضلات قوی تری داشته باشند و یا در جایگاههایی قرار بگیرند که نسبت به عضلات جسمی مناسب باشد و همچنین بتوانند یک تا دو روز در هفته 15 دقیقه تا 30 دقیقه برنامه ورزشی سبک را برای خود مهیا کنند.
انتهای پیام/