وی علت سبز شدن عضلات مرغ که بیشتر در عمق عضله سینه مرغ ظاهر می گردد را یک عارضه متابولیک ناشی از عدم خونرسانی کامل به عضله عمقی سینه مرغ عنوان کرد و افزود: عدم خونرسانی منجر به نکروز در این عضله می شود که بعد از کشتار خود را به رنگ سبز در عمق عضله سینه نشان می دهد.
دکتر نگارستانی با اشاره به اینکه این عارضه در زمان قطعه کردن و بسته بندی مرغ مشاهده می شود و در لاشه مرغ کامل قابل تشخیص نمی باشد،این اطمینان را داد در صورتیکه مصرف کننده با این عارضه روبرو شد می تواند پس از جدا کردن محل سبز شده بقیه قسمت های مرغ را استفاده کند.
وی با تاکید بر بی خطر بودن این عارضه بر سلامت جامعه، خاطرنشان کرد: این مشکل بیشتر در مرغ های با وزن بالای 1800 گرم مشاهده می شود و به مصرف کنندها توصیه می کنیم: از مرغ هایی با وزن 1800 - 1200گرم در سبد خانوار استفاده کنند، تا ضمن برخورداری از گوشت مرغ با کیفیت از لحاظ میزان پروتئین چربی کم، از طعم خوش خوراکی آن نیز بهره مند شوند.
برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جواناينجا کليک کنيد.
انتهای پیام/ی