به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ؛علی دیواندری رئیس پژوهشکده پولی و بانکی گفت: نظام بانکی کشور با تعداد بالای تراکنشهای الکترونیکی مورد استفاده، راهی جز پیشرفت در بانکداری الکترونیک ندارد.
به گفته وی تمام اتفاقاتی که در فضای آیتی رخ میدهد بر بانکداری اثرگذار است و پدیده پولهای نوظهور و مجازی در اثر گسترش آیتی و محصولات مجازی شکل گرفته است. دبیر پنجمین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت گفت: روشهای سنتی بانکی دیگر در بانکهای مرکزی دنیا مورد استفاه قرار نمیگیرد و با استفاده از صنعت بانکداری الکترونیک، نظارت و کنترل شبکه بانکی و بازار پول را انجام میدهند.
دیواندری ادامه داد: در جامعه ما روزانه بیش از 100 میلیون تراکنش الکترونیکی انجام میشود که این حجم استفاده از بستر آیتی میتواند به ارتقای این حوزه کمک کند.
رئیس پژوهشکده پولی و بانکی با اشاره به کاستیهای شبکه بانکی کشور در صنعت بانکداری و پرداخت الکترونیکی گفت: برداشته شدن تحریمهای بانکی هم فرصتهایی را برای ما از جمله افزایش خدمات و ایجاد سیستمهای نوین و خدمات به روز دنیا به مشتریان فراهم میکند و هم تهدیدهایی از جمله امنیت را در پی دارد.
وی تصریح کرد: از طرف دیگر به علت وقفه شش تا هفت سالهای که بین شبکه بانکی ما و دنیا اتفاق افتاده است، خلأ و فاصلهای به وجود آمده که باید در حوزه بانکداری الکترونیکی به آن بپردازیم و به سرعت توازن لازم برای برقراری ارتباط با بانکهای دنیا را ایجاد کنیم.
منبع: عصرایران
برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان
اينجا را کليک کنيد.
انتهای پیام/