بسیاری از کاربران اپل این گونه بیان می کنند که سیستم های عامل دستگاه های آن ها با توجه به طراحی پیچیده و همچنین امنیت اپل استور، از هرگونه تهدید و آسیب مصون می مانند. این نظریه شبیه به یک افسانه است که به طور پیوسته و با گذشت زمان شکل گرفته است. گزارش جدید سیمانتک به این نکته اشاره دارد که تعداد تهدیدات جدید سیستم عامل کامپیوترهای اپل در سال گذشته 15% افزایش داشته است و تعداد تهدیداتی که در مورد سیستم عامل گوشی اپل (IOS) کشف شده است بیش از دو برابر سال گذشته بوده است.
بدون استثنا، زمانی که یک پلت فرم و سیستم عامل بین افراد محبوب و پرطرفدار می شود، به همین نسبت مورد علاقه و هدف مجرمان سایبری قرار می گیرد تا بتوانند منفعت بیشتری کسب کنند و اپل نیز از این قاعده مستثنی نیست.
تا به امروز بیشترین مشکلات ناشی از جیلبرک کردن (فرآیند حذف محدودیت هایی که توسط کارخانه سازنده اعمال شده است) و دانلود برنامه ها و اپلیکیشن ها از منابع نامعتبر به غیر از اپل استور می باشد.
سیمانتک هشدار داده است که کاربران با طیف وسیع و فزاینده ای از تهدیدها مواجه اند، از مجرمان سایبری عادی تا باندهای سازمان یافته که در حال ایجاد و توسعه نرم افزارهای مخرب و سفارشی برای هدف قرار دادن دستگاه های اپل هستند.
گزارش سیمانتک اضافه می کند که تعداد تهدیدات اپل با رایانه هایی که سیتم عامل آن ها ویندوز بوده است و گوشی های تلفن همراه اندرویدی مقایسه شده است. با این وجود محبوبیت و استفاده از اپل در بین افراد رو به افزایش است و به تبع آن تهدیدات و آسیب های امنیتی آن نیز افزایش پیدا خواهد کرد.
توصیه این شرکت امنیتی این است که در تمام دستگاه های اپل (در واقع در تمامی دستگاه های غیر اپل هم) از نرم افزارهای امنیتی معتبر استفاده کنید.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه
خبرنگاران جوان اینجا کلیک
کنید.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا
انتهای پیام/