به گزارش خبرنگار اخبار
داغ گروه
فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، با توجه به برگزاری المپیک 2020 در توکیو، هکرها نیز فعالیت خود را از مدتها پیش شروع کرده بودند. در نوامبر 2015، گروهی از هکرها به وبگاه بازیهای المپیک 2020، حمله کردند. سامانهی فروش بلیت، شبکهی حملونقل و رزرو هتل، از اهداف هکرها در هنگام بازیهای المپیک است. در نتیجه دولت ژاپن که به دنبال ایجاد امنیت سایبری این بازیها است، قصد دارد روشهای مختلفی را اجرا کند. همکاری با اسراییل، یکی از این روشها بود.
بهتازگی نیز دولت این کشور میخواهد تعداد رزمایشهای سایبری را برای مقابله با حملات در زمان برگزاری این بازیها، افزایش دهد. پیش از این، ژاپن، شش رزمایش را سالانه، بهمنظور مقابله با هکرها، برگزار میکرد و هماکنون میخواهد تعداد آنها را به ده رزمایش، برساند. یکی از حملات شبیهسازیشده در این رزمایشها، حمله به سامانهی خرید بلیت از وبگاه رسمی المپیک است. همچنین، رزمایشهای یادشده، برای دولتمردان مناطق مختلف این کشور که تجربهی کافی در دفاع سایبری ندارند، برگزار میشود.
کسانی که در این رزمایشها شرکت میکنند، میآموزند چگونه منبع حملات را تشخیص داده و از بدتر شدن وضعیت در هنگام حملات، جلوگیری کنند. بهعلاوه، آنها از نحوهی گزارش دهی صحیح حملات، آگاه میشوند.
شایانذکر است در جولای 2015، ژاپن اعلام کرد در حال تربیت 50 هزار نیروی امنیت سایبری در بخشهای دولتی و خصوصی است. همچنین دولت این کشور از ایجاد یک نهاد جدید برای حل مشکلات امنیت سایبری، خبر داده است.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه
خبرنگاران جوان اینجا کلیک
کنید.
سایبربان
انتهای پیام/