در دنیای نرم افزار اپلیکیشن هایی در برخی سیستم عامل ها تعبیه شده که خطر فاش کردن اطلاعات شخصی را به همراه دارد.

به گزارش دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شاید به‌خاطر تفاوت در پلتفرم دو سیستم‌عامل اندروید و iOS است که هرگاه صحبت از مشکلات امنیتی و بدافزارها می‌شود، همه انگشت‌ها به نشانه اتهام به‌سمت اندروید اشاره می‌کنند. گوگل کنترل کمتری بر روی اپلیکیشن‌هایی که در سیستم‌عامل اندروید استفاده می‌شوند، دارد. 

می توان به مارکت‌های غیررسمی موجود اشاره کرد که در کشورهایی نظیر روسیه و چین و حتی در کشور خودمان، با قدرت به فعالیت می‌پردازند. اما تحقیقات جدید نشان داده‌اند که میزان آسیب‌پذیری بین اپلیکیشن‌های iOS بیشتر از اندرویدی‌ است. البته این آسیب‌پذیری ابعاد مختلفی دارد که در برخی زمینه‌ها می‌تواند امنیت کاربران را به‌صورت جدی مورد تهدید قرار دهد.

سیستم عاملی که اپلیکیشن های خطرناک دارد


تفکر عامیانه به این صورت بوده است که چون اپل حساسیت بیشتری بر روی اپلیکیشن‌های موجود برای سیستم‌عاملش دارد و هر اپلیکیشنی که قرار است در مارکت این کمپانی قرار بگیرد، باید سطوح مختلفی از بررسی‌ها را پشت‌ سر بگذارد؛ پس سطح امنیت از نظر حریم شخصی و بدافزارهای مختلف در iOS بالاتر از سایر سیستم‌ عامل‌ها است. اما تحقیقات صورت گرفته نشان داده‌اند که این تفکر لزوما در همه موارد درست نیست و میزان آسیب‌پذیری اپلیکیشن‌های iOS در حدود 40 درصد بوده که این میزان در بین نرم‌افزارهای اندرویدی 36 درصد تخمین زده شده است.

سیستم عاملی که اپلیکیشن های خطرناک دارد

در این گزارش عناوین مختلفی از ضعف‌های نرم‌افزاری در میان سیستم‌عامل‌های موبایلی ذکر شده است که رایج‌ترین این ضعف‌ها در بخش لو رفتن اطلاعات شخصی کاربر است که 27 درصد از تمام آسیب‌پذیری‌ها را به خود اختصاص داده و مشکلات در احراز هویت، با 23 درصد در مکان دوم قرار گرفته است. 

فراموش نکنید ضعف‌ در بخش رمزنگاری و مشکلات فنی مثل لگ‌های نرم‌افزاری نیز از جمله این مشکلات محسوب می شود.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار