سید محمود صاحبکار خراسانی سرپرست امور شرکتها و موسسات دانش بنیان در گفتگو با خبرنگار
حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان ، گفت: بیش از 4000 شرکت دانش بینان مورد ارزیابی قرار گرفتهاند، از میان این تعداد 2 هزار شرکت شایسته دریافت مزایای قانون حمایت از شرکتهای دانش بنیان شناخته شدهاند و شایسته استفاده از حمایتها و تسهیلات هستند.
وی در ادامه عنوان کرد: بنا داریم، با طرح مسائل به صورت رو در رو مسائل و چالشهای گمرکی شرکتها حل و فصل شوند و تمرکز بر معافیتها و تسهیلات گمرکی برای شرکتهای دانش بنیان است که در حوزه واردات و صادرات فعالیت میکنند.
صاحبکار خراسانی تصریح کرد: حمایت گمرکی در دو قالب حمایت از شرکتهای دانش بنیان و حمایتهای گمرکی کلی براساس قوانین حمایت از تولید کنندگان صورت میگیرد.
وی تاکید کرد: براساس این قوانین شرکتهای تولید کننده میتوانند معافیتهای گمرکی واردات دریافت کرده و برای تسهیل در روند صادرات محصولاتشان تسهیلات دریافت کنند.
سرپرست امور شرکتها و موسسات دانش بنیان خاطر نشان کرد:شرکتهایی که جواز کسب یا پروانه بهره برداری داشته باشند، میتوانند از این مزیت که به موجب آن برخی از کالاها بدون پرداخت حقوق گمرکی و عوارض به قصد خروج مجدد برای مدت زمان مشخص وارد کشور شدند برخوردار شوند.
صاحبکار خراسانی خاطر نشان کرد: به منظور آسان سازی روند صادرات محصولات برای اخذ جواز کسب و پروانه بهره برداری شرکتهای دانش بنیان توافقاتی با گمرک صورت گرفته است تا شرکتها طی فرآیندی آسان از چنین مزیتی استفاده کنند.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان
اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/