محمدرضا مریدی از «پاساژ پروانه» و «گذر هنر» به‌عنوان مکان‌های نسبتا خلاق شهر تهران نام برد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،محمدرضا مریدی استادیاردانشگاه هنرتهران با اشاره به این‌که در ایران، شهر اصفهان به‌عنوان شهر خلاق صنایع دستی، به شبکه جهانی شهرهای خلاق پیوسته است، گفت: یونسکو هفت محور صنایع دستی، معماری، خوراک و غذا، هنرهای رسانه‌ای، هنر و ادبیات، سینما و موسیقی را تعیین کرده که یک شهر خلاق باید در یکی از این موارد خلاق باشد.
 
او با اشاره به این‌که شهر خلاق، پرورش‌دهنده مصرف‌کنندگان خلاق و در واقع برانگیزاننده برای مصرف است، اظهار کرد: باید پرسید در یک شهر، مکان‌های خلاق کجا هستند؛ در تهران دو مکان نسبتا خلاق یعنی پاساژ پروانه و گذر هنر را می‌توان نام برد. تنوع، عامل محرکه و پیش برنده اقتصاد است و نقش هنرهای شهری در فضاهای عمومی در این زمینه بسیار مهم است.
 
میثم موسایی، شهر خلاق را محیط عمل خلاقانه دانست و گفت: شهر خلاق و اقتصاد خلاق لازم و ملزوم هم هستند. تنوع تولید و محصول نتیجه عنصر انتخاب آزاد است و باید پرسید محیط عمل تا چه اندازه به شهروند اجازه مشارکت می‌دهد؟
 
او با اشاره به ریشه‌های معضلات فعلی در جامعه‌ای که نمی‌تواند خلاق باشد، اظهار کرد: نظام آموزشی ضعیف و ناکارآمد یکی از عمده‌ترین دلایل از بین برنده خلاقیت است و برای پرورش خلاقیت و تربیت انسان‌های خلاق اهمیت دارد. وقتی سیمای شهری پر از تضاد و آشفتگی است، خلاقیت شهروندان از بین می‌رود.
 
محسن موسیوند - دبیر نشست «هنرهای شهری و اقتصاد شهر خلاق» نیز به اهمیت و ضرورت پرداختن به چنین مباحثی در حوزه مطالعات شهری اشاره کرد و گفت: امیدواریم نتایج چنین نشست‌هایی بتواند عملا در سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها، مدیران شهری را یاری رساند و در عین حال هنرمندان و علاقه‌مندان و دانشجویان هم بتوانند از دستاوردهای علمی و هنری آن بهره‌مند شوند.


منبع:ایسنا
 برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اينجا را کليک کنيد.
انتهای پیام 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.