وی افزود: داروسازان افراد خلاقی هستند و اینطور نیست که فقط داروخانه در انتظار داروساز باشد می تواند ده ها برابر یک داروخانه داروساز کار کند.
دیناروند اظهار داشت: داروسازان موفقی در کشور هستند که باید الگو قرار بگیرند و ما نباید فکر کنیم که ۹۰ درصد داروسازها به داروخانه می روند و طبق محاسبه ای که انجام شده تا ۱۰ سال آینده تنها ۶۵ درصد داروسازها در داروخانه خواهند بود و این شاخص البته در کشورهای دیگر نیز وجود دارد.
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: داروسازان باید ارتقاء کیفیت ارائه خدمات را در اولویت کارهای خود قرار دهند.
دیناروند خاطر نشان کرد: من نگران یأسی هستم که در جامعه داروسازی کشور ایجاد شده است.
وی در مورد داروخانه های زنجیره ای اظهار داشت: طرحی برای ایجاد داروخانه های زنجیره ای در وزارت بهداشت وجود ندارد و تنها اگر انجمن داروسازان به نمایندگی جامعه داروسازی کشور در این زمینه طرحی داشته باشد بررسی خواهد شد.
دیناروند اظهار داشت: طبق بررسی های بعمل آمده کسب و کار حوزه سلامت بخصوص در بخش تولید و شرکتهای دانش بنیان در حال توسعه است و در سازمان غذا و دارو تقریبا ماهیانه بین ۶۰ تا ۸۰ نفر را بعنوان مسئول فنی شرکتهای فعال در عرصه های دارویی، مکمل، آرایشی، بهداشتی و ... تایید صلاحیت میشوند.
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: اگر همه مسائل را در نظر بگیریم مطمئنم یأس و ناامیدی که در جامعه داروسازی وجود دارد کمرنگ می شود.
دیناروند در پایان گفت: برخی اوقات در بازدیدهایی که در برخی استانها دارم داروسازانی را می بینم که در عرصه های مختلف با عشق و علاقه مشغول فعالیت هستند. نباید ارزش کار داروسازان نادیده گرفته شود و ما در سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت تا جایی که بتوانیم داروسازان را حمایت خواهیم کرد.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/