گروهک تروریستی داعش به سرکردگی ابوبکر بغدادی در اوایل سال 2014 میلادی با انتشار ویدئویی در فضای مجازی فعالیت های تروریستی خود را رسما آغاز کرد.

به گزارش گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اولین تیرهای داعش در عراق اوایل سال 2014 میلادی شلیک شد. در ابتدا به مسلمان و غیر مسلمان رحم نمی کرد. از یکتا پرست تا پیروان دیگر مذاهب همه را از زیر تیغ خودکامگی خود رد می کرد. پس از مدتی که موصل را به تصرف خود درآورد، پیروان حضرت مسیح (ع) را وادار به پرداخت مالیات های سنگین کرد و ایزدیان را مجبور به فرار از خانه و کاشانه خود کرد. اما داعش از همان ابتدا فعالیت خود را در فضای مجازی با شدت زیاد آغاز کرد. از تصاویری از ابوبکر بغدادی، سرکرده این گروهک تروریستی گرفته تا تصاویر جنایاتی که انجام می دهند.

از همان ابتدای حملات تروریستی داعش، یک سوال اساسی در رسانه های جهان پرسیده شد که این گروه از کجا پشتیبانی می شود؟ آیا کشور های غربی آن ها را حمایت می کردند یا کشور های عربی منطقه که پیش از این هم با برقراری حکومت شیعه در عراق و دیگر کشور ها مقابله کرده اند؟ در اولین تصاویر ویدئویی و عکس هایی که این گروه از خود در فضای مجازی منتشر نمود، نماد شرکت های بزرگ خودروسازی به چشم می خورد. حتی در بعضی از تصاویر، خودرو های نظامی آمریکایی و سعودی نیز مشاهده می شود و این سوال را در ذهن مخاطب ایجاد می کند که چطور این گروهک تروریستس بعد از تخلیه نیرو های آمریکایی از عراق به منابع بسیاری از جمله تجهیزات آمریکایی دسترسی دارد. آمریکا که همیشه توانایی های نظامی و محاسباتی خود را در دنیا به رخ می کشد، طی اقدامی حساب نشده محموله بزرگی از تجهیزات و ادوات نظامی را به جای اینکه به نیرو های مردمی برساند، به دست تروریست های داعش رساند.

حمله سایبری داعش

حمله سایبری داعش

همانطور که اشاره شد، داعش از ابتدا فعالیت گسترده ای در فضای مجازی داشته است. شبکه های اجتماعی مکان مناسبی برای این گروه هستند تا بتوانند فعالیت ها و تهدیدات تروریستی خود را هرچه بیشتر به نمایش بگذارند. گرچه مدیران بعضی از این شبکه ها همواره اعلام می کنند که صفحات مرتبط به این گروهک تروریستی را از دسترس خارج می کنند، اما ساخت یک صفحه جدید چه مقدار زمان می برد؟

در گزارشات و تصاویری که در مورد موقعیت جغرافیایی فعالیت حساب های توییتری این گروهک تروریستی منتشر شده است، نام کشور عربستان سعودی که خود چند وقتی است در حال جنگ علنی با مردم مظلوم یمن است، در صدر این لسیت به چشم می خورد و در عراق و سوریه که داعش به صورت مستقیم و علنی در حال شکنجه مردم مظلوم آن مناطق است، در جایگاه دوم و سوم این لیست قرار دارد. همچنین کشور ایالات متحده آمریکا در رتبه چهارم قرار دارد که این امر نشان دهنده فعالیت این گروهک تروریستی به صورت گسترده در این کشور است.

حمله سایبری داعش

تلگرام هم که این روزها در بین شبکه های اجتماعی برای خود اسم و رسمی به هم زده است، در لیست فعالیت های تروریستی قرار دارد. مسئولین این شبکه اجتماعی چندی پیش اعلام کردند که نزدیک به 80 کانال این شبکه را که با زبان های متفاوت فعالیت می کردند، مسدود کرده است. اما بعد از آن هیچ آماری از کانال های بیشتر مسدود شده این گروه در تلگرام منتشر نشده است. شایان ذکر است که ساخت یک کانال در تلگرام کمتر از 60 ثانیه زمان می برد و گروهکی که در صدر اخبار دنیا است، به سادگی می تواند دنبال کننده های خود را افزایش دهد.

حمله سایبری داعش

نکته جالب اینجاست که شبکه بازی های Play Station برای این گروهک تروریستی بیشترین کارایی را داشته است چراکه کمتر کسی توانایی نفوذ به این شبکه را دارند و در پی اخبار منتشر شده در مورد حملات تروریستی ماه نوامبر پاریس، این گروه برای انجام هماهنگی های حملات از این شبکه بازی آنلاین استفاده کرده بود. شبکه ای که تنها خود به اطلاعات کاربران دسترسی دارد و مطمئنا هم متوجه صحبت هایی در مورد حملات پاریس شده بود، اما آن ها را رسانه ای نکرد و در ادامه شاهد کشتار مردم پاریس بودیم.

این گروهک تروریستی حملات خود را محدود به اسلحه های گرم نکرده است و در فضای سایبر هم حملات زیادی به سایت های دولتی و بزرگ در سراسر دنیا کرده است. داعش از ابتدای ظهور تا به امروز 100 سایت نظامی آمریکایی و انگلیسی را مورد حمله قرار داده است. بعد از حملات تروریستی پاریس، گروه هکرهای آنانیموس که به صورت ناشناس در سراسر دنیا در حال فعالیت هستند، علیه این گروهک تروریستی اعلام جنگ کردند و سایت هایی که داعش راه اندازی کرده را از دسترس خارج می کنند. این گروه تا به امروز بیش از 20 هزار حساب کاربری توییتر داعش را از دسترس خارج کرده است. 

حمله سایبری داعش

اما بعضی از سوالات در ذهن مخاطبین چالش های بسیاری ایجاد کرده است. برای مثال در تصاویری که از افراد این گروه در فضای مجازی منتشر می شود، تمام افراد صورت های خود را به نحوی که قابل شناسایی نباشند پوشانده اند و از کلاه یا ماسک استفاده می کنند که ممکن است علت این کار در ظاهر  عدم شناسایی هویت آنهاست اما آن ها از چه چیزی هراس دارند؟ شاید یکی از دلایل این کار این باشد تا اگر افرادی از نیرو های غربی و سعودی در بین آن ها هستند و این کشور ها تمایلی به شناسایی افراد خود در این گروه توسط دیگر کشور ها ندارند با لین کار شناسایی نشوند. 

دلیل جذاب بودن این گروه برای جوانان غربی چیست؟ داعش هزینه تامین تجهزیات و ادوات خود را از کجا تامین می کنند؟ چگونه به نیرو های خود پول پرداخت می کنند؟ سوال های بسیاری از این دست پیرامون هویت اصلی مخرب ترین گروه تروریسیت جهان وجود دارد، سوالاتی که یافتن پاسخ برای آن، با توجه به پیشینه گروهک های تروریستی همچون طالبان و القاعده چندان دشوار نیست.

گروه های تکفیری که فقط در ظاهر مسلمان و در باطن مشغول ضربه زدن به اسلام هستند از سوی دشمنان قسم خورده اسلام حمایت می شوند، دشمنانی که برای پنهان کردن حقیقت اسلام حاضر به خرج میلیون ها دلار هستند، غرب از یک سو ادعای جنگ با داعش را دارد از سوی دیگر ستون اصلی حمایت از گروه های تکفیری است، در تصاویری که داعش برای ایجاد وحشت از خود به نمایش می گذارد، می توان نشانه هایی از آخرین تجهیزات نظامی تولید اروپا و آمریکا را در دست تکفیری ها مشاهده کرد.

گزارش از غنی دل

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۴ ۱۲ دی ۱۳۹۴
آفرین کاملن درسته تایید میکنم داداش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۷ ۱۱ دی ۱۳۹۴
سلام. چندسالی که امریکا عراق را اشغال کرد،درمنطقه غرب بغداد دراستان الانبار با عشایر و طوایف این استان که با دولت مرکزی عراق مخالف بودند ارتباطاتی برقرارنمودند. 80درصد استان الانبار را بیابانهای رملی تشکیل می دهد اما ازگذشته ها خصوصا زمان صدام حسین، مراکززیرزمینی دراین بیابانها و واحه های دوردست الانبار تاسیس شد و به صورت انبارمهمات و تجهیزات نظامی درآمد. امریکاییها هم دراین انبارها مقادیرزیادی سلاح و مهمات انبارکردند و با آموزش عناصرناراضی دولت عراق، آنها را برای بعدازعقب نشینی خود ازعراق آماده نمودند تا عراق همواره درشورش و ناامنی باقی بماند. اکثر فرماندهان داعش و القاعده و النصره و دیگرگروههای تکفیری تروریستی را زندانیان گوانتانامو و ابوغریب تشکیل دادند. درحقیقت این افراد برای آموزش عملیات تروریستی و فرماندهی گروههای تروریستی دراین زندانها بودند و امریکا و ناتو مستقیما آنها را آموزش داده و توجیه می کردند. هم اکنون هم بیابانهای استان الانبار و غرب موصل که به مرزهای سوریه و اردن منتهی می گردد مالامال از تونل ها و مراکزمجهز زیرزمینی و انبارهای سلاح ومهمات و تجهیزات مدرن امریکایی و اروپایی می باشد و فقط فرماندهان اصلی تروریستها و افرادمورداطمینان آنها نقشه هایش را دارند.ارتش و نیروهای مردمی عراق باید با عشایر استان الانبار همدلی و مهربانی نموده تا دیگربار به گروههای تروریستی اقبال نکنند. ارتش و نیروهای مردمی عراق باید تاکتیک پدافندی خودرا از شیوه امریکایی به شیوه ایران تغیردهند و تجارب هشت سال دفاع مقدس نیروهای ایران را غنیمت بدانند درغیراین صورت بمانند گذشته ممکن است دوباره الانبار را ازدست بدهند..
آخرین اخبار