به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف بدنی، مقامت
کمتری در برابر آلودگی هوا دارند، بخور و نخورهای روزهای آلوده از دیدگاه
طب سنتی را تشریح کرد.
مهدی برهانی در رابطه با
تأثیر آلودگی هوا بر سلامتی بدن و راهکارهای برون رفت از این مشکل از طریق
طب سنتی اظهار داشت: از دیدگاه طب سنتی هوا جزء 6 جزء اصلی بوده که جهت
حفظ سلامتی حائز اهمیت است و در صورتی که آلوده شود بدن را تحت تأثیر قرار
میدهد. در تمام آموزههای سنتی نیز از در معرض قرار گرفتن هوای آلوده
نهی شده است.
وی افزود: برخی از افراد به دلیل ویژگیهای بدن همچنین
عوامل مانند بیماریهای دیگر بیشتر در معرض آلودگی هوا قرار گرفته و
میتوان گفت افرادی که مواد زائد بدن آنها شامل اخلاط چهارگانه در سودا،
صفرا، خون و بلغم بیشتر باشد به همین میزان بیشتر در معرض عوارض ناشی از
آلودگی هوا قرار میگیرند.
متخصص طب سنتی ایران ادامه داد: افرادی
که مزاج آنها به سمت بلغم است امکان ایجاد عفونت در بدنشان بیشتر است
بنابراین باید راهکارهایی را جهت کاهش این مسئله در بدن پیشبینی کرد.
برهانی
بیان داشت: تنظیم خواب و بیداری جلوگیری از پرخوری و مصرف فستفود و
غذاهایی که در بدن سردی ایجاد میکند در کاهش تأثیر آلودگی هوا بر بدن مؤثر
هستند.
وی گفت: افرادی که سیستم ایمنی بدنشان ضعیف باشد مقامت
کمتری در برابر آلودگی دارند همچنین کسانی که به صورت مداوم ماهی مصرف کنند
و طبعشان با این مسئله سازگاری نداشته باشد بیشتر آسیبپذیر هستند.
متخصص
طب سنتی ایران افزود: پایتختنشینان و سایر مردمانی که در مرکز ایران
زندگی میکنند نسبت به ساکنان شمال و جنوب کشور طبعشان سازگاری کمتری با
مصرف ماهی دارد. بنابراین با مصرف مداوم این ماده غذایی احتمال تأثیر
آلودگی هوا در بدنشان بیشتر می شود.
برهانی تصریح کرد: مصرف عدس،
کلم، گوشت گوساله، بادمجان، قارچ و ماکارونی و همچنین سالاد الویه در بدن
ایجاد سردی کرده و مقاومت افراد را در برابر آلودگی هوا کمتر میکند.
بنابراین توصیه میکنیم جهت جلوگیری از این مسئله روزانه 2 استکان عرق نعنا
به همراه یک قاشق مرباخوری عسل مصرف کنند تا علاوه بر افزایش مقاومت بدن
از ابتلا به بیماریهای مختلف همچون سرماخوردگی جلوگیری شود.
منبع:فارس
برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان
اينجا را کليک کنيد.
انتهای پیام