ماهیانه به طور متوسط 300 تن گوشت مرغ و آلایش مرغ(سنگدان، جگر و دل مرغ) در کشتارگاه طیور شهرستان آوج تولید می شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آوج گفت: شهرستان آوج با دارا بودن یک واحد کشتارگاه طیور مکانیزه یکی از منابع تامین گوشت سفید در استان است.

یوسفی با بیان اینکه این کشتارگاه بخشی از تولید خود را به استان های همجوار صادر می کندگفت:  بطور متوسط هرماه به مقدار بالای 300 تن گوشت سفید استحصالی از کشتارگاه طیور این شهرستان به استان قزوین واستانهای های همجوار ارسال می گردد.

وی افزود:در راستای بررسی وضعیت سلامت محموله های مرغ زنده ، ونحوه ضدعفونی خودروهای حمل  ونظارت بر کشتار مرغ،  اکیپهای بازرسی بهداشتی دامپزشکی بخش دولتی بر کلیه مراحل ورود مرغ زنده تا خروج گوشت مرغ نظارتمی کنند.


یوسفی اظهارکرد با اجرایی شدن طرح ردیابی فرآورده های خام دامی و مواد آلایشی ، همه ی محصولات این کشتارگاه  با کدرهگیری بر روی بسته بندی ها قابل شناسایی است.

انتهای پیام/س
 

 


 

برچسب ها: تولید ، گوشت ، مرغ ، کشتارگاه ، قزوین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.