مسوول بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مصرف نمک در استان خراسان رضوی دو برابر میانگین سبد مطلوب غذایی است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازاز مشهد، دکتر زهرا اباصلتی افزود: سبد مطلوب مصرف نمک 11 گرم در روز است که مصرف بی رویه آن باعث افزایش فشار خون و بیماریهای قلبی و عروقی است.

وی تصریح کرد: همچنین سرانه مصرف قند و شکر 40 گرم در روز توصیه شده که اکنون مصرف آن در خراسان رضوی و کشور 66 گرم است.

مسوول بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه میزان مطلوب روغن 35 گرم در روز توصیه شده است ،ادامه داد: میزان مصرف روغن که در سبد غذایی استانمان 46 گرم است.

اباصلتی گفت: تغذیه یکی از مهم ترین عوامل گسترش بیماریهای غیر واگیر دار در بین مردم است و مصرف بی رویه روغن، نمک و قند و شکر نقش بسزایی در ایجاد بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت، سرطان ها نظیر سرطان پانکراس، نقرس و آلزایمر دارد.

وی با بیان اینکه مصرف غذاهای کم نمک، کم چربی و کم شیرینی را مهم ترین راهکار پیشگیری از بیماریهای غیر واگیردار است،افزود: برگزاری برنامه های آموزشی برای دانش آموزان، مهدکودک ها، کارکنان ادارات و عموم مردم در خانه های فرهنگ شهرداری در این زمینه می تواند تاثیر بسزایی داشته باشد.

مسوول بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد:29آذر تا 14 دی بسیج آموزش اصلاح الگوی تغذیه سالم در کشور نامگذاری شده است.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.