جعفری ادامه داد: طبق سرشماری انجام شده در سال 93 نزدیک به 500 رأس قوچ و میش سرشماری شد که نسبت به سال 92 افزایش 18 درصدی را شاهد بودیم.
منطقه حفاظت شده انگوران با مساحتی برابر با 92297 هکتار از سال 1349 تحت حفاظت بوده است. منطقه ای است کوهستانی و تپه ماهوری در شهرستان ماهنشان، دامنه ارتفاعی 1240 تا 3320 متر، بارندگی و دمای متوسط سالیانه 450 میلیمتر و 6 درجه سانتیگراد منطقه دارای اقلیم های مدیترانه ای و نیمه مرطوب معتدل نموده اند.
پوشش گیاهی منطقه بطور عمده لاله واژگون، درمنه، چوبک،گون،کلاه میر حسن، لاله، شقایق،کما، مرزه، شکر تیغال،گل حسرت به همراه درختان و درختچه هایی نظیر بنه، بادام، خینجوک، شیرخشت، زرشک،گردو و سنجد تشکیل شده است.
این منطقه زیستگاه مناسبی برای قوچ و میش ارمنی و پازن است دیگر گونه های جانوری منطقه:خرس قهوه ای، روباه معمولی، سیاهگوش، سمور سنگی،کبک دری،کبک چیل، باقرقره، سار، دال، شاه بوف، غاز خاکستری، تنجه،آنقوت، حواصیل، خوتکا، اگرت بزرگ، افعی زنجانی، لاک پشت افغانی و ماهیانی از جمله سفید رودخانه ای، سس، زرده پر، اسبله.
گفتنی است پناهگاه حیات وحش انگوران نیز که در جنوب شرق منطقه حفاظت شده انگوران واقع شده است و از سال 1349 به حفاظت درآمده است ، از سال 1354 به پناهگاه حیات وحش تبدیل شده است .
این منطقه کوهستانی و تپه ماهوری دارای مساحت 29833هکتاری است.
انتهای پیام/ت