معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری گفت: طرح توان افزایی با هدف اشتغالزایی در روستاها از طریق خودمشارکتی و ارائه تسهیلات دولتی طراحی و اجرایی می شود.

به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، سید ابوالفضل رضوی در همایش یک روزه توسعه پایدار روستایی در مشهد افزود: با توجه به اینکه 59 درصد مشکلات پیش روی روستائیان مشکل اقتصادی و اشتغال است، این طرح با پرداخت تسهیلات به عنوان یکی از مهمترین طرح های دولت برای توسعه اقتصاد روستا عملیاتی می شود.

وی با بیان اینکه این طرح جامع ترین و بهترین طرح برای توان افزایی روستائیان است اظهار کرد: براساس این طرح چنانچه روستاهای با جمعیت بیشتر از 25 خانوار اقدام به راه اندازی شرکت تعاونی روستایی کنند به ازای تعداد سهامدار تسهیلات دولتی به آنان پرداخت خواهد شد.

رضوی گفت: سقف تسهیلات پرداختی برای شرکت های تعاونی با 25 خانوار سهامدار هفت هزار و 500 میلیارد ریال است.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری افزود: 40 درصد هزینه تاسیس شرکت تعاونی از طریق آورده سهامدار و 60 درصد از طریق ارائه تسهیلات دولتی تامین می شود.

وی اظهار کرد: هر چه تعداد سهامداران بیشتر باشد میزان وام پرداختی نیز افزایش می یابد.

رضوی با بیان اینکه میزان این تسهیلات در روستاهای مرزی افزایش می یابد گفت: کارمزد این تسهیلات برای روستاهای مرزی صفر و برای سایر روستاها سه درصد است.

معاون رئیس جمهوری ادامه داد: روستائیان همچنین در قالب این شرکت تعاونی در دو سال اول از پرداخت اقساط تسهیلات معاف خواهند بود.

رضوی گفت: روستائیان متقاضی تاسیس شرکت تعاونی روستایی باید طرح های خود را از طریق استانداری و فرمانداری به معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری ارسال کنند تا در کمتر از یک ماه از مزایای تسهیلات مزبور برخوردار شوند.

وی با بیان اینکه حمایت از تولید کنندگان داخلی و روستایی منجر به شکوفایی اقتصاد می شود افزود: برندسازی در روستاهای کشور باید عملیاتی شود.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری اظهار کرد: باید با حمایت از تولید کنندگان داخلی و تقویت تولیدات روستایی شکوفایی اقتصادی را محقق کرد.

وی گفت: شوراهای روستایی باید مطالبه گر حقوق روستائیان باشند و فرهنگ مطالبه گری باید تقویت شود و مسئولان موظف به ادای حقوق مردم باشند.

وی ادامه داد: در 11 سال گذشته جمعیت روستایی کشور از 33 درصد به 27 درصد رسیده و این در حالی است که درصد جمعیت روستایی کشورهای توسعه یافته رو به افزایش است.

اولین همایش سیاست گذاری توسعه پایدار روستایی با حضور نمایندگان شوراهای روستایی، شهر و استان از سراسر کشور در مشهد برگزار شد.

هم اکنون 35 هزار شورای اسلامی در روستاها و بخشها و حدود هزار و 400 شورای اسلامی شهری در کشور دایر است و در مجموع 117 هزار نفر با رای مردم به عضویت در این شوراها انتخاب شده اند

ز/انتهای پیام

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.