مدیر مسئول روزنامه اعتماد گفت: نامزدهای انتخاباتی در شهرستان‌ها براساس قول و قرار های قبیله‌ای وارد مجلس می شوند.

حضرتی: برخی نامزدهای انتخاباتی براساس قول و قرارهای قبیله‌ای وارد مجلس می‌شوند

به گزارش خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در راستای «سلسه‌نشست‌های گفتمان فردا»، نشستی تحت عنوان «شاخصه‌های مجلس کارآمد» با حضور الیاس حضرتی مدیر مسئول روزنامه اعتماد عصر امروز (سه شنبه 1 دی ماه) در سالن اجتماعات حزب اراده ملت ایران برگزار شد.

حضرتی در ابتدای اظهارات خود با  اشاره به حضور کارآمدتر نمایندگان تهران در مجلس نسبت به دیگر نمایندگان اظهار داشت: صحبت‌های جدی و مسائل کلان مملکتی عمدتا از زبان نمایندگان تهران جاری می‌شود.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه ما بخشی از مسائل را پذیرفته‌ایم اما با بخش دیگر هنوز کنار نیامده‌ایم،‌ گفت: ما هنوز درباره مسائل مطبوعات در بلاتکلیفی به سر می‌بریم. ما با نظام پارلمانی کنار آمده‌ایم اما مکمل آن که نظام حزبی است را نپذیرفته‌ایم.

مدیر مسائل روزنامه اعتماد در همین باره افزود: نظام پارلمانی منهای نظام حزبی باعث اتلاف 80 درصد از انرژی نمایندگان مجلس می شود.

حضرتی با عنوان این مطلب که در شهرستان‌ها هیچ برنامه‌ای دیده‌ نمیشود و نامزدهای انتخاباتی تنها براساس قول و قرارهای قبیله‌ای رای جمع می کند و وارد مجلس می‌شوند ابراز کرد: چنانچه به نظام حزبی گردن نگذاریم، همچنان این قافله لنگان لنگان به پی خواهد رفت و نتیجه آن می‌شود که با وجود دارا بودن بزرگترین ذخایر گازی جهان، یک قطره هم توانایی صادرات نداریم.

وی ادامه داد: برنامه 5 ساله توسعه که مرتبا برای تدوین آن زحمت کشیده می‌شود ، بیشتر به جای برنامه توسعه به برنامه‌های عمرانی توجه دارند.

وی در بخش دیگری از سخنان  خود با انتقاد به نظام حزبی در کشور و ارائه مجوز فعالیت برای بیش از 400 حزب گفت: ارائه مجوز فعالیت به بیش از 400 حزب به نوعی شوخی کردن با مملکت است. چه کسی گفته که باید 400 حزب در مملکت فعالیت کند؟ حزب  برآیند تفکر موجود در یک جامعه است، اما آیا ما 400 تفکر در جامعه داریم؟

وی در همین باره با تاکید بر اینکه حزب تنها کارکرد انتخاباتی ندارد، تصریح کرد: حزب یک مرکز، دانشگاه و محلی برای کادرسازی نیروها است. به همین خاطر ،‌مهمترین واحد هر حزبی، واحد آموزش آن است.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی در ادامه اظهارات خود با بیان اینکه زیربنای تاسیس و تداوم هر حزبی واحد آموزش آن است،‌خاطر نشان کرد: ما در احزاب خود شاهد تعطیلی واحد آموزش هستیم. چنانچه در طول تاریخ یکی دو حزب جدی منسجم و با تشکیلات آهنین وجود داشته به دلیل حضور واحد آموزشی قوی در آن حزب بوده است.

حضرتی یکی از دستاوردهای مجلس آینده را تدوین نظام حزبی دانست و در همین باره تاکید کرد: ما نبایستی بیشتر از 5 حزب در کشور داشته‌ باشیم. چرا که اگر تفکرات مختلف در احزاب اصلاح طلب، اصولگرا و مستقلین را یکی کنیم،‌در مجموع به همین تعداد از احزاب بزرگ و ریشه‌دار می‌رسیم.

مدیر مسوول روزنامه اعتماد در بخش پایانی اظهارات خود با اشاره به لزوم بسترسازی سیاسی و اقتصادی از سوی دولت گفت: همانطور که آقای روحانی در سال 92 توانست با پشتیبانی رهبر معظم انقلاب و مقاومت ملت کشور را از یک پیچ خطرناک عبور دهد  بایستی در ادامه کار خود،‌ زمینه‌ها و بسترهای لازم برای توسعه پایدار اقتصادی و سیاسی فراهم نماید.

انتهای پیام/

 برای دریافت پیامک‌ها و اخبار باشگاه خبرنگاران جوان به کانال تلگرامی ما بپیوندید.

برچسب ها: نامزدها ، اعتماد ، حضرتی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار