انجمن صنایع آرد سازی با همکاری معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه وبا همکاری شرکت غله و بازرگانی استان نسبت به تهیه تراکت اطلاع رسانی فواید استفاده از نان سبوس دار اقدام نموده است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ معاونت بازرگانی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 9 گفت: در این تراکت سعی شده خواص کلی استفاده از سبوس گندم در نان مصرفی گنجانده شود تا عموم مردم با زبان ساده با خواص استفاده از نان تیره آشنایی پیدا کنند .

جلیل پرواز افزود: کارفرمایان خبازی ها مکلف به نصب این تراکت ها در پشت شیشه نانوایی ها شدند تا در دید مشتریان قرار گیرد.

مواردی که در این تراکت گنجاده شده است عبارتند از : نان سبوس دار : منبع خوبی از ویتامین های گروه B وفیبر و الیاف گیاهی است و مصرف آن به عملکرد بهتر مغز کمک می کند . و مصرف آن در پیشگیری از ایجاد یبوست و ابتلا به سرطان روده بزرگ کنترل چاقی و پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی و فشار خون پیشگیری از دیابت است.


انتهای پیام/گ

برچسب ها: کرمانشاه ، خبازی ، خواص ، آرد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.