به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج ، فیضالله پاسره تمام روستاها از آب آشامیدنی سالم را از رویکردهای دولت یازدهم دانست و افزود : از مجموع یک هزار و 676 روستای دارای سکنه در کهگیلویه و بویراحمد 203 روستا فاقد آب آشامیدنی سالم هستند.
مدیر کل آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه از این تعداد 6 روستا بالای 20 خانوار و مابقی به صورت پراکنده هستند افزود: 126 روستای استان همچنان از طریق تانکر آبرسانی میشوند.
پاسره با اشاره به خشکسالی و کاهش بارندگی در سالهای اخیر تصریح کرد: علاوه بر کم بارشی و پراکنش نامناسب بارشها، وجود انشعاب غیر مجاز و استفاده ناصحیح از آب آشامیدنی تنش آبی در روستاهای کهگیلویه و بویراحمد را شدت بخشیده است.
این مسئول استفاده غیر مجاز بیشتر از منابع آب زیرزمینی، حفر چاههای غیرمجاز،خشک شدن قناتها و چاههای تامین آب در صورت ادامه خشکسالی را از مهمترین چالشهای پیشرو در روستاهای این استان نام برد.
وی میزان پرت آب و استفاده غیر مجاز از آب شرب در روستاهای استان را بالاتر از میانگین کشوری دانست و تصریح کرد: هدرروی ناشی از شکستگی و فرسوده بودن شبکههای توزیع و انتقال آب روستاهای کهگیلویه و بویراحمد 35 درصد است.
پاسره اجرای طرحهای دفع بهداشتی فاضلاب را از جمله برنامههای آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد دانست و گفت:در راستای رویکرد دوم دولت مبنی بر ایجاد طرحهای دفع بهداشتی 15 طرح برای روستاهای استان پیشبینی شده است.
وی از در دست اجرا بودن 4 طرح دفع فاضلاب در روستاهای استان خبر داد و تصریح کرد: 2 مورد از این طرحها در روستاهای شوتاور از توابع شهرستان کهگیلویه و تنگاری بویراحمد هم اکنون با پیشرفت فیزیکی 70 درصد در حال اجرا است.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/ف