به گزارش خبرنگار
مجلس گروه
سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رضا رحمانی عضو کمیسیون صنایع و معادن در سیصد و هشتاد و یکمین جلسه علنی مجلس شورای اسلامی امروز (29آذر)، با عرض تسلیت به مناسبت شهادت مظلومانه یازدهمین اختر آسمان امامت و ولایت، امام حسن عسگری(ع) گفت: حقانیت موضوع هستهای ایران سرانجام با تدابیر مقام معظم رهبری به اثبات رسیده و دشمنان را در حصول به اهداف شومشان ناکام گذاشته است.
عضو کمیسیون صنایع و معادن با اشاره به فعالیت شبانهروزی تیم دیپلماسی و به ویژه ظریف که با پشتیبانی ملت و رهبری توانستند پرونده هستهای ایران را به سرانجام برسانند، بیان کرد: از تیم دیپلماسی و رئیس جمهور و مجلس برای تلاشهایشان تشکر مینمایم.
نماینده مردم آذرشهر و اسکو در ادامه اظهار داشت: شورای حکام پس از 12 سال مجبور به پذیرفتن حقانیت ایران گردید و پرونده ایران در PMD بسته شد.
رحمانی با بیان مسائل اقتصادی پس از برجام از دولت خواست که با استفاده از تواناییهای داخلی به رشد و توسعه کشور کمک کرده و در ادامه گفت: لازم است که تصمیمگیریهای دولت براساس اقتصاد مقاومتی پس از برجام و برنامه ششم توسعه، به صورت یک بودجه استثنایی تنظیم شود. در مجلس ششم به علت بالا بودن تورم، کاهش درآمدهای کشور و وجود تحریمها شرایط بسیار خاصی بر کشور حاکم بود.
او با اشاره به اقتصاد مقاومتی بیان داشت: اگر دولت براساس راهکارهای اقتصاد مقاومتی به سمت افزایش تولید ملی برود، نتیجه آن کاهش بیکاری در کشور خواهد شد. بیکاری یکی از اساسیترین معضلات کشور و حتی میتوان گفت مهمتر از تهدید و امنیت کشور است.
رحمانی با مورد خطاب قراردادن همکاران خود، بیان داشت: در خوشبینانهترین حالت 50 درصد از ظرفیت صنایع کشور خالی میباشد و اگر دولت به دنبال کاهش بیکاری و مقاومسازی زیرساختهای اقتصادی کشور است، باید در بودجه سال آینده به صنایع به ویژه صنایع معدنی و صنایع دستی توجه خاص کند.
عضو کمیسیون صنایع و معادن در ادامه تصریح کرد: اینطور که به نظر میآید در بودجه سال آینده دولت، حقوق و مزایای قالیبافان، کارگران و رانندگان تاکسی را کاهش میدهد، اما باید این را نیز در نظر بگیرد که حقوق یک کارگر اگر از 700 هزار تومان به 500 هزار تومان برسد، چگونه میخواهد زندگی کند؟
نماینده مردم آذرشهر و اسکو با بیان اصل 44 قانون اساسی گفت: 10 سال پیش مقام معظم رهبری با ابلاغ سیاستهای اصل 44 دوران جدیدی را به گفته کارشناسان برای شکوفایی کشور ایجاد نمودند، اما در عمل تنها از میان بندهای الف_ ب_ح_ج، بند آخر آن که واگذاری واحدها به بخش خصوصی بود، انجام شد، آن هم به آن صورت که یک شرکت را از یک وزارتخانه گرفته و به وزارتخانه دیگری میسپردند.
رحمانی در پایان وضعیت واگذاری صنایع ماشینسازی را بسیار اسفناک توصیف کرده و بیان داشت: بدون صنعت ماشین سازی امکان توسعه یک کشور وجود نخواهد داشت.
انتهای پیام/
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان
اینجا کلیک کنید.