معاون آموزشی مرکز طبی کودکان گفت: سرب موجود در هوای آلوده، هوش کودکان بویژه کودکان تا دو سال را کاهش می دهد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ؛محمودرضا اشرفی افزود: آلودگی هوا در سنین بالاتر می تواند با تظاهراتی مانند سردرد، سرگیجه، مشکلات گوارشی و ریوی خود را نشان دهد اما بویژه در دو سال اول زندگی به شدت روی هوش کودکان تاثیرگذار است.
فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان، از والدین خواست تا از تردد کودکان خود در محیط های دارای هوای آلوده جلوگیری کنند.
اشرفی خاطرنشان کرد: بین میزان سرب موجود در هوا و سطح هوش کودکان تاثیر معکوس وجود دارد و هرچه سرب موجود در هوا افزایش یابد، احتمال ابتلای کودکان به عقب ماندگی افزایش خواهد یافت.
معاون آموزشی مرکز طبی کودکان تاکید کرد: آلودگی هوا می تواند تاثیرات مخربی بر مغز کودکان داشته باشد و موجب عقب ماندگی ذهنی آنان شود.
به گزارش ایرنا، برخی تحقیقات جهانی نشان می دهد کودکانی که در محیط های دارای هوای آلوده زندگی می کنند، ضریب هوشی آنان 10 امتیاز کمتر از کودکان دیگر است.
متخصصان تغذیه نیز پیشتر اعلام کرده بودند که در شرایط تراکم هوای آلوده، افراد باید تمام نیازهای تغذیه ای از جمله انرژی و پروتئین را تامین کرده و تا آنجا که می توانند - حتی اگر تشنه نباشند - آب خالص و گوارا مصرف کنند.
به گفته این متخصصان، حتی در صورت تشنه نبودن، آب سالم را جرعه جرعه بنوشند زیرا سموم ناشی از آلودگی هوا در آب حل شده و از طریق ادرار و عرق دفع می شود.
طبق گزارشات جهانی، هوای آلوده و گرد وغبار سالانه سه میلیون و 700 هزار نفر را به کام مرگ می کشد و در ایران نیز به گفته مسئولان مربوطه، در هر ساعت دو نفر در تهران به علت آلودگی هوا جان خود را از دست می دهند.
منبع:ایرنا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار