افراد جوانی که بیش از حد تلویزیون می‌بینند، در اواسط زندگی دچار برخی مشکلات شناختی می‌شوند و این نتایج مطالعات روی بیش از 3 هزار نفر به مدت 25 سال است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، افرادی که بیش از سه ساعت در روز تلویزیون می‌بینند، در بزرگسالی دو برابر بیشتر از کسانی که زندگی فعال‌تری دارند، دچار مشکلات شناختی مرتبط با مغز می‌شوند.
 
به گفته محققان این نتایج بیانگر آن است که انجام فعالیت‌های جسمی در مقابل نشستن و تماشای تلویزیون برای سلامت مغز مهم است.
 
هنوز دقیقاً روشن نیست که چرا گذراندن زمان بیشتر در جلوی تلویزیون با بدتر شدن کارکرد شناختی در ادامه زندگی همراهی دارد.

بنا به یک فرضیه تماشای تلویزیون شیوه‌ای از گذران وقت نیست که از لحاظ شناختی فرد را درگیر و فعال کند. یا ممکن است افرادی که زیاد تلویزیون تماشا می‌کنند و ورزش نمی‌کنند، رفتارهای دیگر ناسالم سبک زندگی مانند رژیم غذایی بد هم داشته باشند که در بدتر شدن کارکرد شناختی‌شان نقش دارند.
منبع: سلامانه
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۶ ۲۸ آذر ۱۳۹۴
بابا جان سوال ندارد که.وقتی مغز تعطیل و منفعل شد و تبدیل به یک عادت دیگر کار نمی کند همین طور که بدن غیر ورزشی و تنبل مثل یک ورزشکار نمی تواند عکس العمل نشان دهد مغز هم همین طور است . با دیدن تلویزیون مغز تنبل می شود و نمی تواند در مورد پدیدها عکس العمل مناسب نشان دهد