یک باب کارگاه غیر مجاز تولید فلافل شناسایی و مواد غذایی فاسد توقیف شد .

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،احتشامی کارشناس مسئول بهداشت محیط در این خصوص گفت : در منزل مسکونی بیش از 100 کیلو فلافل تولید شده و مقادیر نان ساندویچ و روغن سرخ کردنی سوخته و نامناسب توقیف و معدوم گردید و از آنجایی که فعالیت نامبرده در شرایط غیر بهداشتی بدون هر گونه مجوز بهداشتی بوده مکان تعطیلی و پرونده به مراجع قضایی ارجاع شد.  


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/ف


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.