به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، اسحاق جهانگیری عصر امروز (شنبه) در حاشیه کنفرانس بین المللی بی طرفی ترکمنستان در دیدار با رجب طیب اردوغان با اشاره مناسبات تاریخی دو کشور بر گسترش رایزنی و تبادل نظر برای حل و فصل مسائل منطقه ای تاکید کرد و اظهار داشت: علی رغم اختلاف نظرها در مورد سوریه، باید در مبارزه با افراطی گری و تروریسم با یکدیگر همکاری داشته باشیم.
وی در این دیدار افزود: تعامل، احترام به اصل حاکمیت ملی و تمامیت ارضی کشورها و تلاش برای از بین بردن زمینه های اختلاف می تواند باعث پایدار شدن صلح، آرامش و ثبات در منطقه شود.
معاون اول رئیس جمهوری اضافه کرد: دولت عراق، دولتی مردمی و برآمده از انتخابات آزاد است و همه قومیت ها و اقلیت ها در آن حضور دارند.
جهانگیری تصریح کرد: ما از تنشی که در رابطه ترکیه و روسیه پیش آمده است نگرانیم و به هیچ وجه این تنش را به نفع مصلحت منطقه نمی دانیم و آماده کمک به رفع این تنش هستیم.
اردوغان نیز در این دیدار با تبیین آخرین تحولات منطقه گفت: آنکارا از گسترش تنش در منطقه استقبال نمی کند و خواستار گفت وگو برای رفع سوء تفاهم ها است.
وی با بیان اینکه مناسبات ایران و ترکیه نباید تحت تاثیر عوامل دیگر قرار گیرد، افزود: تلاش هایی صورت می گیرد که ما را به دام تفرقه مذهبی بیاندازد اما باید هرچه سریعتر این مسائل را حل کنیم و برادری را اثبات نماییم.
اردوغان همچنین خواستار تاکید بر نکات اشتراک و استفاده ازهمه ظرفیت ها برای توسعه همکاری های دو کشور شد و با اظهار گله از مندرجات رسانه های ایران علیه خانواده خود، خواستار کنترل رسانه ها شد.
جهانگیری در پاسخ اظهار داشت: رسانه ها در ایران در کنترل دولت نیستند و حتی علیه دولت ما نیز مطلب می نویسند اما شما از زبان مقام های رسمی دولت ایران سخنی علیه دولت ترکیه نشنیده اید و این در حالی است که مقام های رسمی شما اظهارات منفی و نادرست بسیاری علیه جمهوری اسلامی ایران، دولت و مقدسات مردم ایران بیان کرده اند.
معاون اول رئیس جمهوری صبح امروز (شنبه) برای شرکت در کنفرانس بی طرفی ترکمنستان که همزمان با سالروز استقلال این کشور برگزار شد به عشق آباد سفر کرده بود.
وی در حاشیه این کنفرانس با روسای جمهور کشورهای کرواسی و گرجستان نیز دیدار کرد.
جهانگیری دقایقی پیش پس از انجام سفر یکروزه به ترکمنستان وارد تهران شد.
انتهای پیام/
بعضی ها هم هنوز منظور از نرمش قهرمانانه را نفهمیدن. ما خیلی از جاها نرمش می بینیم ولی ذلیلانه است...
درسته روسیه یه زمانی به ما خیانت کرده اما الان از نظر سیاسی واوضاع منطقه به نفع ماست که حمایت روسیه روداشته باشیم.چرا درمورد آمریکا میشه از تاریخ چشم پوشی کرد اما در مورد روسیه نمیشه؟
خواهشا کسایی که از سیاست چیزی نمیدونن وصرفا از روی غیرت یبجا وجناحی حرف میزنن نظر بیخود ندن...
ما هم باید تحریمشون کنم تا بفهمن همراهی با داعش چه معنی داره
این عثمانیها رفیق غافله شریک دزدن
مرگ بر اردوغان