میزان خطرپذیری در آقایان، نحوه رانندگی و نحوه اعمال تصمیمات در زندگی شخصی و کاری می‌تواند شاخصه‌ای جدی برای تعیین میزان ضریب هوشی آنها باشد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کارشناسان در جدیدترین تحقیقات خود دریافته‌اند مردانی که بیشتر اهل انجام کارهای پرریسک، شجاعانه و پرخطر هستند، از سطح هوشی بالاتری به نسبت سایر مردان برخوردار هستند.

گفتنی است، دانشمندان این نتایج را با بررسی بر روی 34 مرد در رده سنی 18 تا 19 سال به دست آورده‌اند. بررسی‌ها نشان‌ می‌دهند، در عوض سطح هوشی افرادی که بیشتر محتاط هستند و در کارها با ریسک بیشتری عمل می‌کنند کمتر از سایرین است.

این یافته‌ها حاصل تحقیقات پژوهشگران دانشگاه تورکو در کشور فنلاند با اندازه‌گیری حجم ماده خاکستری در مغز مردان توسط تکنیک عکسبرداری FMRI و مقایسه آن با نوع خصوصیات شخصیتی مردان است.

پژوهشگران بر این باور هستند که افراد شجاع و به دنبال ماجراجویی دارای شبکه‌‌های عصبی توسعه یافته‌تری در مغز خود به نسبت دیگران هستند و در مغز آنها ارتباطات پیچیده‌تری بین سلول‌های عصبی و انواع گیرنده‌های عصبی وجود دارد. ماده سفید مغزی متشکل از شبکه‌ای از اعصاب به طول حدود 160 هزار کیلومتر است و سبب تنظیم ارتباطات داخلی بین مناطق مختلف مغز می‌شود.

براساس یافته‌های پژوهشگران در افراد پرخطر و با قابلیت ریسک بالا شبکه ماده سفید و خاکستری مغز انسجام بیشتری دارد و آنها در زمان کوتاهتری قادر به اتخاذ تصمیمات صحیح و انجام آن هستند.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.



انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.