معاون درمان لرستان گفت: خبرهایی که مبنی بر اشتباه پزشکی در تزریق دارو به مادری در بیمارستان الیگودرز که موجب مرگ جنین شده است، را تکذیب می‌کنیم.

دکتر آستراکی معاون درمان لرستان در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص فاجعه بیمارستان الیگودرز و مرگ کودکی در اثر تزریق اشتباه آمپول به مادر گفت: متأسفانه در دو روز گذشته برخی از سایت‌های خبری در خصوص مرگ نوزاد به دنبال تزریق دارو به مادر و همچنین تشنج و کمای مادر مطالبی را انتشار داده‌اند که ما این خبر را با توجه به بررسی‌هایی که انجام داده‌ایم، تکذیب می‌کنیم. معاون درمان تیم نظارتی و بررسی‌کننده خود را به الیگودرز برای بررسی پرونده اعزام کرده‌اند.

وی افزود: جریان از این قرار است که مادری 32 ساله با حاملگی 38 هفته با تشخیص افزایش فشار خون بارداری از مرکز خانه بهداشت روستایی به بیمارستان الیگودرز اعزام شد و توسط متخصص زنان مورد معاینه قرار گرفته و بررسی تشخیصی برای وی انجام شد و نهایتا تشخیص افزایش فشار خون دوره بارداری خفیف برای مادر داده شد، با توجه به اینکه بیمار ترم بوده است یعنی دوره بارداری به اتمام رسیده بود القای زایمان از ساعت 8 شب برای مادر آغاز شد.

وی در ادامه گفت: سیر زایمان بسیار مطلوب بود و برای کنترل فشار خون داروهای کنترل فشار خون به وی تزریق شد، القای زایمان تا صبح فردا ادامه یافت که شیفت پزشکان تعویض شد، پزشک دوم زنان نیز مادر را در چندین نوبت در زایشگاه بیمارستان مورد معاینه قرار دادند ولی متأسفانه جنین دچار افت ضربان قلب شد که بیمار را به اتاق عمل منتقل کرده و سزارین انجام شد.

معاون درمان لرستان در خصوص عملیات احیایی برای جنین توضیح می‌دهد: متأسفانه جنین با علائم حیاتی بسیار پایین به دنیا آمد و با وجود عملیات احیایی که برای او انجام شد، متأسفانه فوت کرد ولی مادر در سلامت کامل به سر می‌برد و هیچگونه تشنج و کما نداشته است.

وی در خصوص شایعاتی که مبنی بر رخ دادن کما و تشنج مادر در خارج از بخش و بر روی ویلچر انتشار یافته است،‌ عنوان کرد: بر خلاف آنچه در ارتباط با تشنج و کمای مادر بر روی ویلچر انتشار پیدا کرده است، مرگ جنین در داخل بیمارستان و بخش زایشگاه رخ داده و مادر هیچگونه تشنج و کما نداشته است.

دکتر آستراکی در خصوص علل افت ضربان قلب جنین مطرح کرد: برای یافتن علت افت ضربان قلب جنین بررسی‌های تکمیلی صورت خواهد گرفت اما آنچه مطرح است حضور متخصص زنان در بیمارستان و چندین بار معاینه مادر بوده است و هیچگونه کارشکنی از سوی پزشک وجود نخواهد داشت چرا که این پزشک از تجربه کافی برخوردار بوده است و سالیان زیادی است که مشغول به خدمت‌رسانی می‌باشد.

وی در خصوص ارتباط داروهای تزریقی به مادر با افت ضربان قلب جنین بیان کرد: هیچ ارتباطی بین داروهای تزریقی به مادر برای کاهش فشار خون با افت ضربان قلب جنین وجود نداد چرا که جنین 38 هفته بوده است و کاملا برای زایمان آماده بود. مادر سولفات منیزیم برای کنترل مشکل پرکلنسی و دارو برای القای زایمان که یک روال تعریف شده و علمی می‌باشد دریافت کرده است. تأکید می‌کنیم که مادر تشنج و کما نداشته است و مسائل منتشر شده حقیقت ندارد.

معاون درمان لرستان در پایان در خصوص روند ادامه این پرونده اظهار کرد: همکاران ما در بخش پزشکی قانونی نظرات خود را در خصوص علت فوت جنین اعلام خواهند کرد، منتها دلایل متعددی مطرح خواهد بود، به خصوص اینکه در سیکل پایانی زایمان مسائلی جزئی مثل پرولاپس بند ناف مطرح است که باید تک تک موارد مورد بررسی قرار گیرد و ما منتظر جواب پزشکی قانونی هستیم که معمولا این روال یک تا دو ماه زمان خواهد برد.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۶ ۱۹ آذر ۱۳۹۴
هوالشافی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۴ ۱۹ آذر ۱۳۹۴
دروغه پرستار ها و ماما هایی که آنجا بودند گفتند چهار پنج بار با پزشک متخصص تماس گرفتیم اما دیر به زایشگاه امد و وقتی آمد جنین جان خود را از دست داده بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۶ ۱۹ آذر ۱۳۹۴
خدا به مادرش صبر بده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۹ ۱۹ آذر ۱۳۹۴
آقا این الیگودرز که ما هستیم همش یه بیمارستان داره دوتا دیه زدن همش بسته هستن چندتا بیمارستان تازه درست کردن الان 8 سال بیشتره خبری نیست اون یکی بیمارستان هم دکتر نداره دیشب ما رفتیم حدود100 نفر اورژانسی اونجا بودن ادم چی بگه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۷ ۱۹ آذر ۱۳۹۴
از مسولان عاجزانه درخواست پیگیری داریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۰ ۱۹ آذر ۱۳۹۴
استان لرستان محروم و شهرستان ازنا و الیگودرز محروم تر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۹ ۱۹ آذر ۱۳۹۴
شهرستان الیگودرز با داشتن ۴۰۰تا روستا و این جمعیت اش فقط یک بیمارستان دارد که اینجور مشکلات کم ندار‌د
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۹ ۱۹ آذر ۱۳۹۴
منم باشم نمیگم متخلف بودم

لرستان هنوز بیمارستان هایی با امکانات عالی در مرکز استانش محروم هست

چه برسه شهرستان

بیمارستان هایی افتتتاح شده که مشخص نیست اصلا با چه اهدافی ساخته شده فاقد پارکینگ برای مردم هست
آخرین اخبار