به گزارش از شیراز؛ مدیر اجرایی گروه فرهنگی امام هادی (ع) شیراز گفت: این آش از سحرگاه امروز تا ساعت 9 بین مردم توزیع شد.
محمد اسدی ادامه داد: برای تهیه این آش بیش از 4 هزار کیلوگرم برنج، چهار هزار کیلوگرم حبوبات، پنج هزار کیلوگرم سبزی، سه هزار و 500 کیلوگرم گوشت و 20 حلب روغن 17کیلویی استفاده شده است.
وی افزود: این آش نذری از 14 سال پیش تاکنون همزمان با 28 صفر در شیراز پخته و در بین مردم پخش می شود.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان
اینجاکلیک کنید.
انتهای پیام/ب