به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان؛ مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: گندمی که به عنوان مواد اولیه وارد کارخانجات استان میشود، باید دارای شناسنامه کیفیت باشد.
سیمین فقهی افزود: این اقدام در راستای ارتقای خدمت رسانی به مردم و پیشگیری از مشکلات احتمالی در زمینه بهداشتی انجام میگیرد.
وی گفت:کارشناسان این معاونت به صورت مستمر از واحدهای تولیدی آرد استان بازرسی کرده و درصورت عدم رعایت شرایط بهداشت تولید، انبارداری یا عدم کنترل کیفی محصول، اقدام لازم را انجام میدهند.
انتهای پیام/ی