کشورهای مختلف اهدافی را برای کاستن از چاقی دوران کودکی تعیین کردهاند، که به علت نبود سیاستهای لازم سبب روند کاهش چاقی شده است.
ترزامرتیو از دانشگاه کمبریج لندن میگوید: هنگام غذا خوردن با کارد و چنگال زمان بیشتری صرف و حجم کمی از غذا داخل معده میرود.
براساس این تحقیقات برای کاهش چاقی باید سیاستهایی در پیش گرفت و مصرف نوشیدنی و تکههای بزرگ غذا را کم کرد.
براساس پژوهش دانشمندان دانشگاه کمبریج لندن برای کاهش وزن عوامل زیر بسیار پر کاربرد است:
1.مصرف مواد غذایی با کالری بالا مانند آبنبات، سیبزمینی سرخ کرده و کیک را باید کم کرد.
2.کاهش بستههای بزرگ مواد غذایی در دسترس.
3.ساختمان کافه و مواد غذایی با تکههای درشت از دسترس راحت خارج شوند.
4.محدود کردن بستههای مواد غذایی با بستههای بزرگ و کاهش قسمت تبلیغات در فروشگاه.
5.برجستهسازی تکههای کوچک غذایی.
6.ساخت کارد و چنگال کوچک برای سلفهای سرویس و طراحی بشقابهای کم عمق.
7.طراحی کارد و چنگال کوچک برای تشویق لقمههای کمتر.
8.قیمتگذاری کارد و چنگال متناسب با اندازهاش.
اندازه کارد و چنگال در طول 50 سال گذشته افزایش یافته و همین سبب افزایش وزن و چاقی در افراد میشود
در سازمانهای دولتی نظیر مدارس، بیمارستان و پایگاههای نظامی، مقرراتی برای کاهش مصرف مواد غذایی غیر استاندارد در نظر گرفته شده است.
گفتنی است 14 الی 33 درصد از افرادی که در رستورانها غذا با تکههای کوچک سفارش میدهند زودتر از دیگران وزنشان کاهش پیدا میکند.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/