به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ؛ احتشامی
کارشناس مسئول بهداشت محیط شماره یک اصفهان در این خصوص گفت: در پارکینگ یک منزل
مسکونی تولید مربا در حجم وسیع صورت می گرفت و در سطح گسترده در استان و خارج
استان جهت تولید شیرینی در بین قنادی ها توزیع می شد .
وی گفت : مقدار بیش از ۲۰۰۰ کیلوگرم مربای تهیه شده، ۵۲۰۰ کیلوگرم مواد اولیه همچون سیب و شکر و ...
به همراه ابزار و لوازم کار با تنظیم صورتجلسات مربوطه توقیف شد .
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/ت