معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: در 8 ماه نخست سال 15 درصد جوجه ریزی در استان افزایش داشته است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛محمد نظرپور با اشاره به اینکه در استان همدان 504 واحد مرغداری گوشتی فعال هستند، افزود: استان همدان با تولید سالانه 70هزار تن گوشت مرغ دراستان رتبه یازدهم کشور را دارا است.

وی اضافه کرد: این واحدها با یک میلیون متر مربع مساحت ، ظرفیت تولید 8 میلیون و600 هزار قطعه در هر دوره را دارا است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه در مدت مشابه پارسال 15 درصد میزان جوجه ریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی افزایش داشته است گفت:در8 ماه نخست سال در این واحدها بیش از 15 میلیون و 500هزار قطعه جوجه ریزی شده است.

وی با اشاره به اینکه استان همدان 6/3 دهم درصد از تولیدات کشور را به خود اختصاص داده است افزود: استان همدان در این زمینه رتبه دهم کشور را دارد.

نظر پور مصرف سرانه گوشت مرغ برای هر نفر را 26 کیلوگرم دانست.

وی ارتقای شاخص های بهداشتی را در واحدهای پرورشی از عوامل موثر در افزایش میران جوجه ریزی دانست و گفت : نظارت های بهداشتی دامپزشکی در طول دوره پرورش و هماهنگی تنگاتنگ صاحبان این واحدها با دامپزشکی می تواند سبب افزایش صنعت تولید گوشت سفید و بازگشت مطلوب سرمایه شود.

معاون بهبود تولیدات دامی استان همدان با اشاره به اینکه در استان همدان 20 هزار تن مازاد مصرف وجود دارد ادامه داد: چون تولید استان بیش از مازاد مصرف بوده، سیاست اداره جهاد کشاورزی عدم صدور پروانه پرورش مرغ گوشتی تا موعد مقرر است.

انتهای پیام/ش



اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.