وی افزود: از این پس مجوز بهره برداری و نظارت بر بوفه مدارس برعهده سازمان دانش آموزی استان است.
مدیر کل آموزش و پرورش هرمزگان گفت: انواع کیک و کلوچه، بیسکویت، سالاد میوه و سایر اقلام مجاز خوراکی با تاریخ تولید به روزدر بوفه مدارس عرضه می شود.
کرمپور افزود:عرضه مواد غذایی غیرمجاز همچون انواع چیس، آدامس های حاوی قند،سوسیس، کالباس، همبرگرهای بدون بسته بندی وفاقد مجوزهای بهداشتی، انواع سالاد الویه، لواشک،فلافل، سمبوسه، انواع اشترودل، بستنی یخی، پاستیل، انواع پیراشکی، نوشابه های گازدار و یخمک دربوفه مدارس ممنوع است.
وی مهمترین ویژگی های بوفه مدارس را استفاده از فضای بهداشتی استاندارد، یخچال فریز، و دمای مناسب نگهداری مواد غذایی و وجود متصدی دارای کارت بهداشت عنوان کرد.