به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ، عبدالرضا
مهدی بادی از برداشت 180 تن خرمالو از باغات نطنز خبر داد و گفت: شهرستان نطنز یکی
از قطب های مهم تولید این محصول در استان
اصفهان است.
وی گفت: امسال به ازای هر هکتار
12 تن محصول خرمالو برداشت و روانه بازار مصرف شد که به دلیل سرمازدگی تولید این
محصول 20 درصد کاهش داشت.
وی با اشاره به اینکهخرمالو سرشار از
ویتامین A، بتاکاروتن و
مقدار قابل توجهی ویتامینهای B1، B2، B3 و ویتامین C است،
افزود: روستاهای برز؛ هنجن؛ ولوجرد
و یارند در منطقه کوهستانی کرکس بیشترین خرمالوی شهرستان را تولید می کنند.
این میوه مواد معدنی مختلف مورد نیاز بدن را مانند کلسیم، گوگرد، آهن،
فسفر، منیزیم و پتاسیم دارد، به همین جهت برای رشد و نمو کودکان بسیار مفید شناخته
شده است.
انتهای پیام/ف