مدیر تنظیم بازار محصولات کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، اضافه کرد: با توجه به اختیارات و مسئولیتهای واگذار شده به وزارت جهاد کشاورزی و به موجب قانون مبذول، کلیه اختیارات، وظایف و امور مربوط به تنظیم بازار داخلی محصولات کشاورزی و کالای اساسی زراعی و باغی و همچنین گیاهان دارویی و توسعه صادرات از وزارت صنعت، معدن و تجارت به وزارت جهاد کشاورزی منتقل شد.
وی با بیان اینکه در ابتدای سال 94، مدیریتی تحت عنوان مدیریت تنظیم بازار محصولات و نهادههای کشاورزی در سطح استانها در سازمان جهاد کشاورزی تشکیل شد، گفت: از جمله وظایف و مسئولیتهایی که به عهده این مدیریت گذاشته شد، میتوان تشکیل جلسات ستاد تنظیم بازار به صورت ماهیانه بر اساس موضوعات موجود، پیگیری و تامین کالاهای اساسی سهمیهای شامل شکر، برنج، مواد پروتئینی تحت عنوان طرح ضیافت در ماه مبارک رمضان و همچنین تامین میوه ایام پایانی سال را نام برد.
وی افزود: جلسات ستاد تنظیم بازار به صورت هر 15 روز یکبار و بر اساس موضوعات مختلفی از جمله تعیین قیمت برخی از محصولات و چگونگی نحوه رسیدگی به تخلفات و نظارت بر بازار با هماهنگی دیگر ادارات عضو برگزار میشود.
این مسئول یکی از برنامههای مهم ستاد تنظیم بازار را اجرایی کردن بازرسی و نظارت بر بازار و کنترل قیمت محصولات به منظور حمایت از تولیدکننده و مصرفکننده دانست به گونهای که به هیچکدام از این دو ضرر و زیانی وارد نشود و ابراز کرد: بنابراین به جهت تحقق این موضوع، دستگاههای نظارتی باید تعاملات خوبی در این زمینه داشته باشند تا بتوان به نحو احسن بر این محصولات نظارت کافی داشت.
شعبانی با اشاره به گزارشی از وضعیت میوه پایانی سال جدید، خاطرنشان کرد: در سال گذشته بالغ بر 550 تن میوه تامین شد که 226 تن تقریبا سیب و 325 تن پرتقال محول شد.
وی ادامه داد: سهمیه میوه استان ما امسال 700 تن هست که 300 تن سیب و 400 تن پرتقال اعلام شده و جلساتی در این خصوص توسط کمیته راهبردی میوه شب عید به دبیری سازمان تعاون روستایی تشکیل شد.
مدیر تنظیم بازار محصولات کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، تصریح کرد: در حال حاضر بیش از 300 تن سیب خریداری و ذخیرهسازی شده و پرتقال هم عملیاتی شده که تا اواخر دی ماه میزان 400 تن انجام شود.
انتهای پیام /س