پژوهشگران بر این باورند که استفاده زیاد از پنیر در مقایسه با استفاده از کره با مقدار یکسان چربی باعث کاهش LDL کلسترول خواهد شد، و در مقایسه با یک برنامه غذایی معمولی باعث افزایش LDLکلسترول نخواهد شد.
محققیقن بر این عقیده اند که عوامل متعددی وجود دارد که سبب خواص متفاوت پنیر و کره می شود، یکی از این عوامل میزان بالای کلسیم پنیر نسبت به کره است، که سبب دفع بیشتر چربی از دستگاه گوارش خواهد شد. توضیح دیگر وجود مقادیر بالای پروتئین در پنیر و فرایند تخمیر آن است که هردوی این عوامل سبب متفاوت بودن مسیر هضم کره و پنیر خواهد شد.
نکته عملی:متخصصین تغذیه استفاده از یک برنامه غذایی بر پایه دانه های کامل و سبزی و میزان متعادلی از چربی را توصیه می کنند. در مصرف لبنیات نیز برای حفظ سلامت قلب نیز توصیه به مصرف پنیر به جای کره می باشد.ولی حتی در مورد مصرف پنیر هم می بایست این اعتدال مد نظر قرار گیرد.
انتهای پیام/