رئیس سازمان دامپزشکی گفت: سالانه 800 هزار تن گوشت قرمز در کشور تولید می‌شود، میزان تولید گوشت قرمز در کشور به اندازه‌ای است که ما همواره بین 10 یا کمتر از 10 درصد در این بخش واردات داشته‌ایم.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان؛ مهدی خلج در دیدار با استاندار سیستان و بلوچستان افزود: برای رونق تولید سالم و پایدار، ایجاد اشتغال و حفظ موازین بهداشتی در سیستان‌وبلوچستان مقرر شد دامی از استان خارج نشود.

وی ادامه داد: در صورت لزوم خروج دام از استان، دام باید در کشتارگاه، ذبح، بسته‌بندی و سپس به خارج از استان حمل شود.

وی با تاکید بر حمایت از تولیدات بومی و نژاد‌های دامی برتر خاطر نشان کرد: مناطقی که در آنجا دام بومی تولید و پروار‌بندی می‌شود شناسایی و در آن مناطق ورود دام از دیگر نقاط ممنوع اعلام شود.

انتهای پیام/ی

برچسب ها: تولید ، سالانه ، گوشت ، قرمز ، کشور
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.