زندگی در خارج از جو کره زمین می‌تواند اثراتی فوق‌العاده مرگبار و غیر قابل جبران بر فعالیت‌ یکی از اساسی‌ترین ارگان‌های بدن بگذارد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کارشناسان صنایع فضایی در یک همکاری با متخصصان مغز و اعصاب با انجام تصویر برداری رنگی از مغز فضانوردان قبل و بعد از انجام سفرهای فضایی دریافته‌اند اغلب فضانوردان درانجام وظایف ذهنی و عملکردی در محیط بدون گرانش دچار مشکل هستند و این به وضوح در نواحی فعال مغز آنها در تصاویر اسکن رنگی مشهود است.
 
کوچک شدن مغز پیامد زندگی در این نقطه از کهکشان + تصاویر
گفتنی است، در عین حال در جریان سفرهای فضایی نیز دانشمندان آزمایشات خاصی بر روی عملکرد مغز فضانوردان حین اقامت در ایستگاه فضایی بین المللی انجام داده‌اند.

براساس این تحقیقات بدون وجود گرانش فضانوردان دچار مشکل در کنترل حرکات فیزیکی و نیز انجام وظایف ذهنی می‌شوند.

کارشناسان تغییرات در حجم مناطق خاصی از مغز را که به هنگام خواب در فضا به مدت طولانی در حالت سراشیب قرار می‌گیرد، مورد بررسی قرار داده و دریافته‌اند این نوع استراحت بر فعالیت مغز اثر منفی می‌گذارد . 

مقامات ناسا هدف از انجام این آزمایشات را تکمیل اطلاعات در خصوص پروژه اعزام فضانوردان به سفرهای فضایی طولانی مدت از جمله سفر به کره مریخ اعلام کرده‌اند. 

کوچک شدن مغز پیامد زندگی در این نقطه از کهکشان + تصاویر
در حال حاضر فضانورد اسکات کلی موفق به شکستن رکورد طولانی ترین اقامت در فضا شده است. اما کارشناسان به او هشدار داده‌اند که زندگی در فضا می‌تواند پیامدهای بسیار خطرناکی بر سلامت جسمی و روحی او داشته باشد.

کوچک شدن مغز پیامد زندگی در این نقطه از کهکشان + تصاویر

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.


انتهای پیام/

برچسب ها: مغز ، فضانوردان ، خواب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار